Tel. 973 230 634 / Mòbil 688 36 7326 (WHATSAPP)

Preguntes freqüents
sobre la depilació làser

– Que és la fotodepilació?

Entenem per fotodepilacíó tota tecnologia que utilitza la llum per depilar. Moltes vegades hem sentit dir a algú la cèlebre frase de: “jo no em faig fotodepilació, em faig làser”. En realitat, el làser també ho és! Dins el terme fotodepilació trobem dos sistemes de treball ben diferents l’un de l’altra però que tots dos utilitzen la llum per la seva tasca, aquests són la tecnologia làser i la llum polsada intensa (IPL).

– Quina és la diferència entre la tecnologia làser i l’IPL? 

La seva diferència es troba en la manera de tractar la llum. En el cas del làser ens trobem amb un feix de llum unidireccional, concret i coherent, ja que durant tot el seu trajecte manté la seva energia arribant el 100% d’aquesta a la zona a tractar. 

Amb l‘IPL ens trobem un feix de llum ampli, divergent i no coherent, ja que no manté la seva energia durant el seu recorregut i una part d’ella es desaprofita perquè no és una llum concreta. Per tant, hi ha una diferència important en la manera de tractar la llum que es veu clarament reflectida en el preu, eficàcia i resultats d’un tractament.

– Tots els làsers són iguals?

En el mercat podem trobar diferents tipus de làsers. En comú tenen que tots són làsers mèdics, ja que sempre ha de ser personal sanitari qui els manipuli. El que els diferència és la longitud d’ona en la qual treballen. Aquesta està directament relacionada amb la profunditat a què pot arribar a penetrar el làser i en els tipus de pell que pot treballar de manera segura i eficaç.

   

 Amb quin làser es fan els tractaments a Unimèdic?

Utilitzem un làser mèdic Díode LightSheer amb una longitud d’ona de 800nm (manòmetres). Aquesta ens permet penetrar a una profunditat alta que ens assegura que l’energia del làser arribi al fol·licle pilós per així inhabilitar-lo. En aquest sentit, és molt apropiat per treballar zones facials, on trobem el pèl a més profunditat que en el cos. També és molt adient per la depilació masculina, ja que generalment partim d’un pèl més gruixut i profund. D’altra banda, aquesta longitud d’ona fa possible que puguem treballar fototipus de pell amb una alta concentració de melanina.

-Quin és el millor moment per començar un tractament?

Qualsevol moment és bo per iniciar un tractament i el podrem gaudir des del principi, basant-nos en el fet què els resultats es fan visibles i perceptibles des de la primera sessió. De fet, és en aquesta sessió on s’aconsegueix una reducció important de la quantitat de pèl. És important que entre sessió i sessió el pèl sigui únicament rasurat, mai hem d’arrancar-lo d’arrel amb altres mètodes depilatoris, doncs alimentaríem fol·licles nous que mai han estat actius. El temps mínim entre sessions és de mes i mig, podent allargar aquest temps a partir de la tercera sessió.

A l’estiu haurem de tenir la precaució d’evitar exposicions llargues i continuades al sol uns dies abans i després de la sessió, però sempre que ho tinguem present, no hi ha cap inconvenient en fer-la durant aquesta època de l’any. 

I si tinc pèls blancs o pèl molt fi amb el que el làser no pot treballar?

 A Unimèdic tenim dues aparatologies per a combatre tant el pèl blanc, pèl fi o amb poc contrast perquè són rossos o bé pèl residual o hormonal a certes parts del cos.  Clica Depilació elèctrica i ultrasons  per saber més.

Per què la depilació làser
amb UNIMEDIC?

No tots els làsers per a depilació tenen la capacitat de destruir el fol·licle pilós.

Només els làsers mèdics catalogats com a TIPUS IV poden garantir una depilació permanent i han de ser manipulats per personal sanitari qualificat i format. 

El làser DÍODE LIGHTSHEER garanteix l’eficàcia i la seguretat del tractament a qualsevol zona del cos i per a tots tipus de pell. 

Com distingir-ho?

1/ Preguntar sempre amb quin tipus de làser ens faran el tractament.

2/ Informar-nos sobre qui ens farà el tractament, el nombre de sessions i possibles contraindicacions.

3/ No deixar-nos enlluernar per preus excessivament baixos o tarifes planes.

4/ Abans de realitzar el tractament cal omplir una HISTÒRIA CLÍNICA i una autorització.

5/ Per últim, realitzar una prova de fluència per a descartar possibles reaccions adverses. 

El làser DÍODE LIGHTSHEER és un làser aprovat per la FDA que garanteix la depilació permanent de la zona amb el mínim de sessions i el màxim de seguretat del pacient.

3 PASSOS

Per què la millor opció és una bona informació. Només amb aquest passos sabràs el què necessites

Concertar cita

Via telèfon, WhatsApp, correu o a través de les nostres xarxes.

Valoració +
prova de làser

Valorem zona, tipus de pèl i fototip de pèl. Realitzem unes proves a certes zones per saber com reacciona el pèl.

Pressupost personalitzat

Perquè cada cos és diferent i les necessitats de cadascú també.

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Ultimate Laser, slu