Tel. 973 230 634 / Mòbil 688 36 7326 (WHATSAPP)

Estrena nova pell

Quan parlem de microdermoabrasió amb punta de diamant estem parlant d’un mètode mecànic d’exfoliació controlada. Funciona mitjançant unes puntes recobertes amb partícules de diamant de diferents graduacions i un sistema de buit. Així, allisa i estimula la pell, aspirant les partícules que es desprenen de la capa més superficial de la pell.

QUÈ S’ACONSEGUEIX?
La microdermoabrasión amb punta de diamant deu la seva popularitat a la seva efectivitat. I és que, en una sola sessió, podem aconseguir una regeneració màxima de la pell. 

Les corones de punta de diamant ajuden a estimular la microcirculació, alhora que neteja i elimina les cèl·lules mortes de la pell. A més dels efectes que es poden esperar d’una exfoliació facial, aquest sistema també disminueix les arrugues i les marques d’acne. Els porus dilatats i obstruïts es redueixen, oxigenen i regeneren. 

Sens dubte, el millor sistema si vols estrenar pell.

 

La microdermoabrassió amb punta de diamant pot aplicar-se en tot tipus de pells, fins i tot en les pells sensibles. El motiu és que pot controlar-se el nivell i la intensitat de l’exfoliació, fent-la adaptable a cada necessitat. Aquesta tècnica és a més, particularment efectiva en pell gruixuda amb porus dilatats o pell rugosa que estigui danyada pel sol.

ES POT APLICAR EN EL COS?
Encara que la microdermoabrassió amb punta de diamant s’ha popularitzat en el seu ús per al rostre, la veritat és que també resulta un sistema molt efectiu per a higienitzar zones corporals com l’esquena. També es pot utilitzar en tractaments per a les estries.

COM ES COMBINA?
Aquesta tecnologia és, a més de molt eficaç, molt adaptable a qualsevol necessitat de la pell. Per això, existeix la possibilitat de combinar-la amb altres tecnologies i multiplicar els seus beneficis. 

Quin tractament necessites
per a millorar la teva pell?

Visita'ns o demana'ns cita informativa
amb diagnòstic facial gratuït

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Ultimate Laser, slu