Tel. 973 230 634 / Mòbil 688 36 7326 (WHATSAPP)

Tractaments
amb Dra. Perez Lopera

Peelings químics

El peeling és un tractament que té com a objectiu millorar les alteracions que es produeixen en les capes superficials de la pell.

Es basa en una exfoliació controlada de la pell sota la influència de substàncies químiques com l’àcid glicòlic, l’àcid salicílic i/o els fenols Encara que també existeixen altres tipus de peeling com per exemple la dermoabrasió.

 

Depenent del poder del peeling químic, podem classificar-ho en superficial, mig profund i profund.

El nostre metge estètic t’aconsellarà que et convé millor.

Mesoteràpia facial

Les vitamines 

Són una combinació d’àcid hialurònic, vitamines A, C i E, entre altres components, que doten a la pell de màxima hidratació i lluminositat a l’instant. El procediment és mínimament invasiu i indolor. 

Es realitzen unes microinjeccions en diferents punts del rostre per a reactivar el metabolisme biològic dels fibroblasts, fent que la pell recuperi gran part de la seva frescor. És un tractament de nutrició dèrmica que porta com a resultats una pell rejovenida, nodrida i lluminosa a l’instant.

 

Oferim diversos packs combinats de vitamines / pellings /dermapen (llapis de micropunció no invasiu que ajuda a la penetració d’actius)

Vitamines +dermapen

Peeling superficial+vitamines

Pack de vitamines de 3+1 (una sessió de regal)

Pack de dermapen+ vitamines 3+1 (una sessió de regal)

Llavis

L’aplicació de l’àcid hialurònic és summament segura, perquè els seus efectes secundaris són gairebé nuls.

L’augment de llavis es fa respectant la seva forma, perquè això ajudarà al fet que s’aconsegueixi un efecte natural i no sigui tan impactant a la vista. A més de utilizar-lo per hidratar i donar volum, treballlem també la zona periobucal per al codi de barres i també per a corregir formes no siètriques del llavi

És realitza en una sola sessió(de vegades es necessrari una segona per reapssar la zona) no precisa de repòs mèdic ni suposa cap tipus d’incapacitat per al pacient. Al contrari, podrà tornar a les seves activitats diàries després de sortir de la sessió.

Per a obtenir l’efecte desitjat en els llavis, en general, no serà necessària més d’una aplicació d’àcid hialurònic a l’any. La primera vegada potser dura de 6 a 8 mesos, però després l’efecte es manté més en el temps.

Aquest tipus de substància és una de les més naturals i acceptades per l’organisme, perquè és biocompatible i no genera cap efecte negatiu.

Així que si vols aplicar-te àcid hialurònic, només bastarà una o com a màxim, dues sessions a l’any, perquè els teus llavis sempre llueixin atractius i naturals.

Exemple d’aplicació d’àcid hialurònic com a rejoveniment periobucal o, a la dreta, com a redensificació i correció en llavis més joves.  

Remodelació facial

Biosestimulació/revitalització facial 

Ellanse

Remodelació corporal

En la mesoteràpia alopática el tractament es realitza amb substàncies altament eficaces per al tractament del greix, volums localitzats (cartutxeres, abdomen,etc) la circulació perifèrica i l’elasticitat de la pell, que són els símptomes essencials que apareixen en totes les cel·lulitis.

Mesotràpia alopa`tica

Toxina botulínica

És una proteïna amb efecte de neurotoxina que és elabora pel Clostridium botulinum.

S’aplica a les arrugues d’expressió de la front i les arrugues perioculars

La seva acció farmacològica resideix en el bloqueig de l’alliberament d’acetilcolina en la unió neuromuscular, provocant una paràlisi del múscul. D’aquesta forma, en medicina estètica, aconseguim una atenuació o eliminació de les arrugues d’expressió, atorgant al rostre una sensació de joventut, aspecte més relaxat i amb menor cansament. A més, l’aplicació sistemàtica de la toxina botulínica té un efecte preventiu en les arrugues d’expressió.

 

La durada aproximada serà de 3 a 6 mesos i anirà en relació a l’individu, expressivitat i ritme de vida. El tractament es realitzarà de forma ambulatòria, no es requereix proves d’al·lèrgia i es pot realitzar una vida normal després del tractament. 

S’injecten petites quantitats de toxina botulínica a nivell de la musculatura que es desitja paralitzar, d’aquesta forma, el múscul queda relaxat i desapareix l’arruga en un període de 2 a 7 dies, donant la seva màxima expressió sobre les 2 setmanes.     

Mesoteràpia alopàtica corporal

.Els edicaments alopàtics, substàncies químiques, la majoria extretes de plantes, amb principis actius que van directament a tractar el problema, en aquest cas, la cel·lulitis.

Dietes proteinades

El Mètode PronoKal®, basat en la Dieta Proteinada, redueix la ingesta de greixos i sucres però, a diferència d’altres dietes, aporta la quantitat de proteïnes necessària per al funcionament de l’organisme i permet que la pèrdua de pes es realitzi a costa de la massa grassa. Aquesta característica, a més de la seva aplicació personalitzada sota supervisió mèdica, fa que el Mètode PronoKal® sigui un tractament de provada eficàcia i seguretat per a tractar el sobrepès i l’obesitat.

La dieta es realitza sempre sota seguiment de l’especialista

Acupuntura

Tens dubtes?

Demana la teva cita amb la doctora, de diagnòstic facial i sense compromís i t'aconsellarà en el que necessitis o vulguis millorar

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Ultimate Laser, slu