ACTIVITATS, XERRADES, TALLERS I NOVETATS

PACK DESCONFINA'T!

Reactiva el teu cos, elimina retenció de líquids i cel.lulitis gràcies a la pressoteràpia i al LPG Endermologie. Pacj de 5 sessions a un preu irresistible, 99€. Packs limitats! Reserva el teu!

pack desconfina't
depilacio làser lleida

LES TEVES DARRERES SESSIONS DE LÀSER ARA, AL 50% DE DESCOMPTE

Si estàs a la darrera fase del teu tractament de làser, aquest agost gaudeix de descomptes fins el 50 % en làser mèdic corporal. Contacta’ns i reserva la teva cita.

ELIMINA GREIX RÀPIDAMENT

Amb la mesoteràpia alopàtica aconseguim tractar adipòstis molt localitzats d’una manera ràpida i efectiva. També tractar zones amb flaccidesa. Reserva la teva cita informativa i de diagnòstic completament gratuïta amb la nostra Dra. 

mesoterapia corporal
packs corporals unimedic

PACKS CORPORALS EXPRÉS

Aquest estiu gaudeix dels nostres packs, en poques sessions i a uns preus fantàstics! I a més, de regal, amb el teu pack Receptari d’estiu, amb receptes sanes i refrescants de la mà de Naila Martinez nutricionista. Demana’ns cita per al teu diagnòstic corporal i t’informem.

PACK CORPORAL EXPRÉS
ZONA ABDOMEN

Un pack especial per aquesta zona que tant ens preocupa a dones i homes.  I a més, de regal, amb el teu pack Receptari d’estiu, amb receptes sanes i refrescants de la mà de Naila Martinez nutricionista. Demana’ns cita per al teu diagnòstic corporal i t’informem.

promoció pressoterapia

PROMOCIÓ PRESSOTERÀPIA

Retenció de líquids, cames cansades, cel·lulitis? La pressoteràpia és un tractament relaxant i altament efectiu!. Amb pack de 10 sessions+2 de regal o combinada amb altres tractaments. Demana el teu diagnòstic corporal gratuït, t’informem i t’ajudem

I amb tots els packs corporals de regal el receptari refrescant d’estiu de la mà de Naila Martinez, nutricionsita.

Xerrada sobre Síndrome d'Ovaris Poliquístics (SOP)

Gran èxit de la nostra xerrada gratuïta impartida per Maria Riart, nutricionista especialitzada en SOP del Centre de Nutrició Naila Martinez i de Núria Garcia, tècnica estètica i aux. d’infermeria del nostre centre Unimèdic.

Vols venir a les nostres xerrades i tallers? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informem!

sindrome ovarios poliquisticos

Cursos mensuals de nutrició, cuina i motivació

A càrrec de Naila Martinez i el seu equip de nutricionistes organitzen periòdicament tallers de cuina d’una manera fàcil, divertida i molt didàctica per ensenyar-nos a menjar sà i optimitzar el nostre temps.

cursos nutricion Naila Martinez

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

unimedic lleida
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies