Perquè menjar sa
no ha de ser cap sacrifici

Des del juny de 2019 i gràcies a l’estreta col·laboració que sempre hem tingut amb la nutricionista Naila Martinez es decideix conjuntament integrar el nou Centre de Nutrició Naila Martinez a la nostra àrea de dietètica i nutrició. 

Amb ella, un equip de nutricionistes complementen amb un extens ventall les especialitats de nutrició amb una filosofia clara: aprendre a menjar, sense imposicions de dietes, on la bàscula no ha de ser un objectiu ni una prioritat.

Nutrició Lleida/ Naila Martínez

Dietes veganes o vegetarianes, esportives, pèrdua de pes, intoleràncies, problemes gastro intestinals, d’assimilació de nutrients, trastorns de l’alimentació…

Recuperar la bona relació amb el menjar, amb una dieta basada en productes naturals i no processats és el màxim objectiu d’aquest equip de nutricionistes.

Aprendre a menjar sa per a una salut física i emocionalment sana. És per això que  s’ha considerat important d’integrar en aquest equip la figura del psicòleg com a suport en aspectes psiconutricionals.

Per a nosaltres com a centre estètic és un pilar molt important un bon seguiment nutricional per a complementar els nostres serveis estètics, tan corporals (baixar pes, remodelar figura, retenció de líquids reducció de cel·lulitis) com purament estètics, ja que la pell és un reflex de què mengem. 

Consulta els nostres pacs amb nutrició.

Demana una cita informativa de primer contacte amb qualsevol dels seus professionals sense cost i sense compromís.  

 

Vols saber més? clica a:  www.nailamartinez.com

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

unimedic lleida
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies