Bellesa,
relax i benestar

Ritual pell de seda

Tractament corporal que suavitzarà i alimentarà la teva pell: una exfoliació amb el peeling de sals de l’Himàlaia,  amb base d’aigua de rosa de Bulgària que netejarà les cèl·lules mortes de la teva pell a la vegada que la regenera gràcies als principis actius del producte que apliquem.

Després de l’exfoliació, rebràs un massatge relaxant i circulatori de tot el cos amb una exquisida barreja d’oli d’ametlles dolces i olis essencials terapèutics que t’hidrataran al màxim la pell. Sentiràs una suavitat com no l’havies sentida abans.  

Ritual slim cupping

Tractament reductor basat en l’art del cupping o massatge amb ventoses. Es fusionen l’eficàcia i el plaer en un massatge profund que dóna una sensació immensa de calor mentre es redueix, s’allisa i es modela la silueta.

A Unimèdic el combinem amb el tractament reductor de Bodyshock de Mesoestetic per uns resultats òptims.

Slim cupping Lleida

Tractament canyes de bambú

Cura corporal exòtica i exclusiva basada en un massatge equilibrant original amb canyes de bambú procedents de la Xina. Tractament reductor i reafirmant amb què, no només es modela el cos, sinó que també es purifica l’energia vital, equilibrant l’estat físic i el mental.

Regala Bellesa i Benestar amb xecs regal personalitzats i únics!

Sabies que tos els nostres tractaments es poden regalar? Des d’un massatge o rituals fins un pack o una sessió de depilació làser. Els nostres xecs son completament personalitzables i inclosos en el preu del tractament.

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

unimedic lleida
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies