Regala bellesa, salut i benestar amb els nostres xecs personalitzats.

Tots els nostres tractaments es poden regalar i son completament personalitzables. Tant xecs físics amb les nostres capsetes o bé també digitals completament personalitzables i sense cap cost afegit.

Et donem idees per a què el teu regal sigui molt personal.

XECS REGAL
ESPECIAL NADAL

PER A UN NADAL PLE DE BELLESA  I BENESTAR

 

Hem dissenyat uns xecs exlussius per AQUEST NADAL, rics en experiències per a que el teu regal sigui recordat com a una experiència única.

Skin Shines

Xec de tractament facial que inclou:

· Tractament facial reequilibrant, oxigenant i hidratant. Cobreix les necessitats de la pell amb taques, distonies, pells envellides, apagades,  porus dilatats, acne hormonal o pèrdua de fermesa.

· Massatge relaxant amb aromateràpia

Preu especial: 49€

ritual corporal unimedic

Ritual Nirvana Spa amb mel de lavanda

Relaxant -antiestrés-propietats purificants. Per combatre l’ansietat i mals de cap. Reequilibra la pell, més suau, lluminosa, renovada i nodrida.

Ritual corporal que inclou:

· Peeling de te verd amb ametlles dolces.

· Massatge relaxant amb mel de lavanda en un ambient de serenitat i de desconexió únic.

Preu especial: 65€

Ritual Nirvana Spa Plus amb mel de lavanda

Relaxant -antiestrés- propietats purificants. Per combatre l’ansietat i mals de cap. Reequilibra la pell, més suau, lluminosa, renovada i nodrida.

Ritual corporal que inclou:

· Peeling de te verd amb ametlles dolces.

· Massatge relaxant amb mel de lavanda amb un ambient de serenitat de deconexió únic.

· Tractament facial regenerant cel·lular personalitzat.Tractament integral que cobreix totes les necessitats de la pell (inclou massatge craneo-facial)

Preu especial: 100€

regala bellesa i benestar

Els nostres clàssics també es poden regalar amb caixeta nadalenca

Aquests són els tractaments més regalats

Higiene facial personalitzada. Una higiene molt personalitzada al tipus de pell amb massatge craneal inclòs. Una hora de bellesa i benestar per només 45€

Higiene facial + massatge corporal. Una higiene personalitzada a cada pell  i un massatge relaxant corporal per sortir física i emocionalment renovat/da per només 60 euros

Massatge relaxant de 60′ Una hora de relaxament per carregar piles. Un regal molt merescut per només 40 euros o bé de 30′ per només 25 euros

Masstage DLM drenatge limfàtic i anticel·lulitc+relaxant . Ideal per aqulles persones que pateixen de dolors de cames, retenció de líquids o cel·lulitis. Només 40 euros.

Ritual corporal pell de seda amb Sals d’Himalaya i Rosa de Bulgària amb arometaràpia. Una pell de porcel·lana i renovada. Per només 60 euros

Tractament facial personalitzat. Un tractament completament personalitzat a les necessitats de la pell. Un preu tancat de 70 euros amb el què podem realitzar un tractament facial amb producte o amb aparatologia per als millor resultats. Per només 70€

Tractament medicina estètica. Per exemple. àcid hialurònic llavis i/o zona periobucal, toxina botulínica o qualsevol dels nostres tractaments. 

Xecs regal personalitzats

Podem realitzar xecs de tractament molt personalitzats decidint el número de sessions a gust i necessitat.

Packs facials antiaging, marques acne, lluminossitat.

Packs corporals, remodelació corporal o depilació làser mèdic.

Vull encomanar un xec regal. Com fer-ho?

Només cal que us poseu en concte amb nosaltres a través del nostre formulari, visitant la nostra botiga virtual, WhatsApp o trucant als nostres telèfons i ecomanar un dels xecs o bé et podem assessorar. Podeu indicar si voleu un xec físic o bé digital. En la majoria dels casos  es poden recollir el mateix dia.

No ho dubtis, el millor regal es cuidar de les nostres persones favorites regalant bellesa, salut i benestar.

Visita també la nostra botiga virtual si no pots venir a recollir físicament el teu xec. El podem enviar per correu o bé preparats per WhatsApp.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies