Tel. 973 230 634 / Mòbil 688 36 73 26 (WHATSAPP)

Solucions facials

D’una manera definitiva i amb garantia médica amb làser mèdic. Si tens pèl residual que el làser ja no pot captar o bé pèl blanc et podem ajudar amb depilació elèctrica i ultrasons

Higiene facial, la base per a qualsevol tractament facial,  tant per a rehidratar com per a netejar les capes més superficials de la pell, amb àcids o bé amb  aparatologia com amb la dermoabrassió amb punta de diamant 

Amb aparatologia com la fototeràpia IPL aconseguirem donar un extra de llum, activar el col.lagen i difuminar imperfeccions i arrugues. Amb la micropunció aconseguirem la introducció de producte a capes més profundes de la pell. La radiofreqüència a més del seu efecte tensor difumina les arrugues essent un tractament molt global antiaging.  Infiltrar àcid hialurònic o toxina botulínica, peelings etc, amb l’especialista en medicina estètica.

Amb crioteràpia dermoestètica eliminem les taques solars o senils. Amb la fototeràpia o amb peeling químics, amb l’especialista, tractem les taques i marques d’acne.

Redimensiona l’oval facial amb tractametns com la radiofreqüència o micropunció que a més son potents antiagings, estimulant la producció natural de col.lagen i elastina. Descobreix també el ventall de tractaments amb mesoteràpia que ofereix la medicina estètica amb metge especialista.

La micropunció o microneedling ens ajuda a introduïr intradèrmicament principis d’alta qualitat per a lluitar contra l’envelliment.  Un diagnòstic facial complert amb el metge especialista ens ajudarà a valorar un tractament 360 graus per aconseguir una pell rejovenida. 

Descobreix el tractament de la casa Mesoestetic  Global Eyecon per a difuminar i tractar les ulleres i les bosses o bé amb tractament específic amb àcid hialurònic, tractament realitzat per metge especialista en medicina estètica.

Dissimular cicatrius a qualsevol part del rostre o cos amb la nostra especialista en micropigmentació.

Si el que et preocupa és el color pàlid i apagat del teu rostre, dona-li un toc de llum amb  BB Glow

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu