Remodela figura de manera 100% natural amb Lpg

El LPG és un procediment d’amassament tissular mecanitzat que allibera els greixos resistents, allisa la cel·lulitis, reafirma la pell i esculpeix formes. 

Consisteix en uns rodets motoritzats que manipulen el teixit que és agafat per una depressió. La doble motorització dels rodets formen un plec del teixit modulable segons l’acció buscada.

És una tècnica extraordinària per combatre la cel·lulitis, el greix localitzat, aconseguir una silueta més definida i esvelta, i no només això, sinó que ajuda a tenir un benestar i millora general de tot l’organisme.

Quantes sessions deLpg puc fer en una setmana?

El nombre mitjà recomanable de sessions és dos per setmana; més sessions no equivalen a millors o més ràpids resultats.  

Quant dura una sessió?

Les sessions duren de mitjana 35 minuts, durant els quals s’enfoca en les àrees amb problema, però també se li dedica temps a altres àrees per estimular la circulació i accelerar l’eliminació de greix i toxines, especialment a l’abdomen i esquena.

Després de totes les sessions es poden veure els resultats?


Generalment es comença a notar els resultats durant la 6a o 8a sessió, però 15 sessions és la mitjana per a un bon resultat.

Manípul monotoritzat LPG Endermologie

Quant duren els resultats del Lpg?

Això és molt variable, ja que tot depèn de l’edat, l’estil de vida i els canvis hormonals, el que sí que es recomana és que la persona se sotmeti a una sessió per mes després del tractament complet, la qual cosa influeix molt en el manteniment.

El tractament reemplaça a les dietes i l'exercici?

No, de cap manera el tractament reemplaça a les dietes o l’exercici, de fet, si hi ha sobrepès, és altament recomanable combinar LPG, dieta i exercici, si és que vol aconseguir la figura que desitja.

És veritat que la màquina pot tonificar la pell? 


Notaràs millora en l’aparença de la seva pell després del tractament, notaràs que aquesta es veu i sent més turgent, definitivament ajuda contra la flacciditat.

Recomonacions a seguir durant el tractament Lpg

  1. Veure mínim dos litres d’aigua diari durant i després del tractament, la qual cosa permet millors resultats en l’eliminació dels adipòcits.
  2. Practicar exercici físic o exercici moderat
  3. Canvi dels teus hàbits alimentaris cap a una dieta més equilibrada i saludable.
  4. Consulta els nostres serveis de Dietètica i nutrició 

Teràpies combinades
amb Lpg Endermologie

A  UNIMÈDIC ens agrada personalitzar els nostres tractaments en funció de les necessitats de cada cos i de les expectatives de cada usuari. Per això creem les Teràpies Combinades, on utilitzem la nostra aparatologia i tractaments amb producte per a potenciar els efectes i aconseguir uns millors resultats.

Amb la pressoteràpia  ajudem a accelerar el procès d’expulsió del greix treballat, eliminar retenció de líquids i  activar el sistema circulatori del cos.  

Complementant amb Bodyshock aconseguim millorar la textura de la pell de zones com glutis, cartutxeres o abdomen eliminant amb potent productes i embolcalls els cúmuls no desitjats de greix.  

Amb la mesoteràpia homeopàtica aconseguim treballar una zona específica amb adipòcits molt localizats. La introducció de substàncies són completaments naturals amb alta concentració d’actius. S’introdueixen intradèrmicament formant unes pàpules que van treballant la zona aconseguint grans ressultats. 

Excelent resultats per a treballar zones localitzades com per exemple abdomen amb Indiba i complementant amb un treball global de derantge del cos amb LpG.

La mesoteràpia alopàtica son principis actius d’alta concentracció que ajuden a dissoldre el greix localitzat de zones ressitents com p.e. zona abdomen o entrecuix. La mesoteràpia alopàtica ha de ser prescrit i punxat per un especialista en medicina estètica. 

Informació Unimedic

No saps per on començar i vols perdre pes o estilitzar la teva figura?

Concerta visita informativa amb diagnòstic corporal completament gratuït i sense compromís

Abans i després de pack de LPG+mesoteràpia homeopàtica

Resultats Teràpia Combinada amb Lpg Endermologie + mesoteràpia homeopàtica

 

PROTOCOL 

-Aparatologia per eliminar i drenar greix amb LpG. Endermologie
-Mesoteràpia homeopàtica en zones localitzades com abdomen i flancs per eliminar greix localitzat.
-Suport nutricional amb l’equip de nutrició Naila Martinez
Resultats de tractaments de gener a juny. 

Pèrdua total de 13kg, figura més definida i eliminació de greix localitzat en zona abdomen i glutis. 

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies