Dona llum i color a la teva pell amb BB Glow

És un tractament facial rejovenidor que proporciona un efecte immediat de lluminositat i efecte pell de porcellana, gràcies als potents ingredients actius 100% segurs i naturals introduïts a la pell amb la tècnica de microneedling o micropunció.

Amb aquest llapis amb microagulles (no invasiu i indolor) aconseguim arribar a les capes més profundes de la pell introduïnt els actius necessaris i activant el col·lagen natural de la nostra pell.

Després de la introducció dels principis actius (personalitzats a cada necessitat de la pell) apliquem la BB Glow, de nou treballant amb el llapis, amb la que aconseguim un to subtil que unifica el color del rostre. Podem combinar diversos tons com, per exemple, un to més clar a la zona periocular per donar més llum, aclarint normalment una zona més fosca, ajudant a dissimular les ulleres i regenerar-la.

El tractament amb BB GLow  té tots els avantatges d’un tractament d’alta cosmètica i sense els inconvenients del maquillatge convencional que provoca una  pell asfixiada, porus obstruïts, etc…

No tapa les imperfeccions,  les difumina i les elimina progressivament. 

Aclara les taques des de la primera sessió, difumina les arrugues, tracta porus dilatats, elimina vermellors, aporta lluminositat e hidratació millorant de forma immediata les pells apagades, asfixiades i deshidratades.

 

Abans i després una sola sessió Meso BB Glow -Utsukusy

No es tracta d’un maquillatge semi permanent, ni un tractament efecte flash per a ocasions especials. 

És necessari completar el tractament en 4 sessions per aconseguir els òptims resultats, què es noten des de la primera sessió.

Informació Unimedic

Necessites consells
sobre com millorar
la teva pell?

Vine a fer una informativa amb diagnòstic facial gratuït i deixa’t aconsellar. Contacta’ns

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies