Tractament amb factors de creixement. Què són?

Els Factors de Creixement són un conjunt de molècules, la majoria de naturalesa proteica, que actuen com a missatgers cel·lulars. Combinats amb les hormones i els neurotransmissors exerceixen una important funció en la comunicació intercel·lular.

Quins son els principals factors de creixement?

El més important de tots ells és el EGF o Factor de Creixement Epidèrmic, un activador cel·lular natural de la pell humana que accelera el procés de renovació i activitat de les cèl·lules.

El EGF o factor de creixement epidèrmic treballa juntament amb altres activadors cel·lulars, com a missatger entre les cèl·lules de la pell. 

El EGF reconeix i uneix a un receptor concret de les cèl·lules superficials de la pell. Aquest receptor rep el missatge i s’encarrega de transmetre’l al nucli de la cèl·lula. Una vegada en el nucli, el missatge es tradueix a les diferents activitats cel·lulars, liderant la producció de col·lagen i elastina en la pell.

Aquest factor de creixement és un ingredient molt eficaç per a lluitar contra l’envelliment de la pell.

plasma skin egg unimedic

Com es realitza el tractament amb plasma skin EGF?

Els factors de creixement epidèrmic human likes de la casa Utsukusy són proteïnes que no poden obtenir-se per síntesi química, sinó que han de produir-se en éssers vius. Mitjançant un eficaç procés de purificació s’extreuen aquestes proteïnes d’excel·lent qualitat, amb un alt grau de puresa, superior al 95%. L’eficàcia de tots els ingredients actius se sotmeten a un exhaustiu control de qualitat, que inclou esterilització per filtració.

 

micropuncio lleida

El tractament es realitza introduint aquests biológics d’alta qualitat de la casa Utsukusy mitjancant el llapis de microagulles, amb la micropunció.

Aquest sistema és indolor i no invasiu, ideal per a persones que no volen agulles en els seus tractaments estètics i no provoca cap invasió a la pell, per lo que no és necessari cures especials després del tractament.

És un tractament relaxant que des de la primera sessió es noten els ressultats.

Rejoveniment facial global amb factors de creixement

Objectiu: reparar i frenar els processos d’envelliment
Resultats de cirurgia estètica sense passar per quiròfan

Informació Unimedic

Tens dubtes?

Consultes i informatives gratuïtes i sense compromís amb diagnòstic facial gratuït!

Contacta’ns

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies