Potent antiaging, ràpid i eficaç

Dissenyat per a tractaments de rejoveniment, ajuda a reduir l’aspecte de les marques d’acne, cicatrius, estries, rosàcia, discromia, arrugues profundes, porus dilatats i pigmentació irregular. Per a tots tipus de pell.

Els resultats són una pell més ferma, una textura cutània millorada i la reducció de les cicatrius. Estem davant d’un tractament molt segur i eficaç en qualsevol època de l’any.

¿Quantes sessions són les recomanables?

Les sessions recomanables per cara, coll i escot són tres, i per al cos al voltant de 6 sessions, tot i així, això pot variar segons la zona, la finalitat i el pacient. La periodicitat és mensual. Una vegada realitzada la totalitat de sessions hem de esperar 12 mesos per poder tornar a realitzar el tractament.

El pacient no necessita temps de recuperació, en acabar la sessió ja pot fer vida normal.

No obstant això, s’hauran de tenir en compte una sèrie de cures post tractament sobre els quals el professional li informarà degudament en el seu moment (com ara: no aplicar cap crema ni maquillatge durant les 24 hores pròximes al tractament, tampoc aplicar durant aquest període de temps gel ni exposar-se a la calor -sol, saunes, banyeres amb hidromassatge, etc.-).

Les sessions amb Venus Viva són ràpides, doncs el tractament en sí dura uns 15 minuts, és indolor i no és invasiu. Podem notar només una lleugera vermellor que baixa amb poca estona. . 

Eficaç també per a zones corporals

Fantàstics resultats també per a tractar estries, abdomen i glutis. Demana la teva cita de valoració corporal.

Informació Unimedic

Necessites ajuda?

No saps quin tractament facial et pot anar millor?
Concerta visita informativa de diagnòstic facial gratuït.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies