Teràpia antiaging i antiflaccidesa

El funcionament de la radiofreqüència es basa en la utilització d’ones de radiofreqüència, en forma de calor, produint energia sobre l’hipoderma – teixit subcutani-, estimulant d’aquesta manera el transport dels fibroblastos i la retracció de les fibres de col·lagen, aquestes últimes són les encarregades de tensar les capes més baixes de la pell i de fomentar la fabricació.

És indolora, altament efectiva i no necessita cuidats específics.  El nombre de les sessions dependran de la pell de cada persona, però sempre es necessita un mínim de 6 a 10 sessions, una per setmana per aconseguir uns resultats notables i posteriorment  fer un manteniment d’una sessió mensual.

Quins seria els beneficis de la radiofreqüènica?

-Una pell més tonificada i lluminosa

-Efecte lífting a coll, cara i escot.

-Una pell més suau i amb menys flacciditat, suavitza les arrugues d’expressió.

-Una major elasticitat de la pell

-Inducció a la producció de col·lagen

És un tractament que podem combinar amb diferents tècniques o tractaments per a focalitzar o englobar diferents problemàtiques.

Des d’Unimedic ens agrada personalitzar cada tractament a cada persona per poder aconseguir els millors resultats. Així, la radiofreqüència podem combinar amb peelings químics, amb bio estimulació dermoepidèrmica, tractaments revitalitzant, antioxidant, d’hidratació o fototeràpia.

Sempre adaptant-nos a les característiques de cada pacient.

Combinació amb pílings químics

Consulta els nostres pacs de radiofreqüència amb els pílings químics amb els que renovem la pell i treballem la flaccidesa aportant una lluminositat extra. Més informació sobre peelings químics

Radiofreqüència corporal

La radiofreqüènica afavoreix el drenatge limfàtic natural del cos, eliminant més ràpidament líquids i toxines (causants de la cel·lulitis). A més afavoreix la formació de col·lagen i elastina en les capes internes, reestructurant el teixit subcutani i dotant-lo de fermesa.  

Es treballa en  zones corporals com abdomen, braços o zones de la cuixa interna o externa on hi ha un despenjament.  

La teràpia combinada amb Bodyshock dona uns  excelents resultats per a eliminar greix localitzat. Amb l’efecte calor de la radiofreqüència aconseguim potenciar la penetració dels productes molt eficaçment. 

El número de sessions varia segons la zona a tractar però comencem a veure resultats sessió darrera sessió.

Informació Unimedic

Necessites consells
sobre com millorar
la teva pell o la teva figura?

Vine a fer una informativa amb diagnòstic facial i/o corporal gratuït i deixa’t aconsellar. Contacta’ns

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies