Tel. 973 230 634 / Mòbil 688 36 7326 (WHATSAPP)

La solució integral per a remodelar el cos

Descobreix aquest tractament que permet remodelar la silueta integralment, actuant de manera específica a les zones més crítiques del cos: abdomen i flancs, glutis, cames, braços, així com prevenir la flaccidesa de zones com doble mentó o bé els sins.

El tractament consta de la realització per part del professional d’una combinació d’actius 100% personalitzada en funció del pacient i de les seves alteracions estètiques.

L’ús en paral·lel dels productes domiciliaris, potencia els resultats i afavoreix una remodelació integral de la silueta. 

Per a una acció 360º, la línia inclou també productes domiciliaris per complementar el tractament.

Com es realitza el tractament?

El tractament és una hora i mitja en cabina. És un procediment no invasiu, relaxant i realitzat amb embolcalls per aconseguir major penetració d’actius.

1

Preparació de la pell

Netegem i realitzem una exfoliació mecànica de 10 minuts.

2

Personalització.

 Preparem un còctel de principis actius amb les dosis adhients i realitzem el massatge. 

 

3

Potenciació 

S’aplica una mascareta lipolítica drenant o reafirmant, segons el cas, deixant actuar 20 minuts. Es retira i s’aplica crema per a millor absorció.

Teràpies combinades
amb Bodyshock

A  UNIMÈDIC ens agrada personalitzar els nostres tractaments en funció de les necessitats de cada cos i de les expectatives de cada usuari. Per això creem les Teràpies Combinades, on utilitzem la nostra aparatologia i tractaments amb producte per a potenciar els efectes i aconseguir uns millors resultats.

Amb la combinació amb pressoteràpia ajudem a accelerar el procès d’expulsió del greix treballat, eliminar retenció de líquids i treballar el sistema circulatori del cos. 

Complementant amb LpG Endermologie aconseguim treballar tot el cos per a drenar els cúmuls de greix dissolts.

La potència de la cavitació per trencar els nòduls de greix molt localitzat es complementa molt bé amb el Bodyshock, amb el qual ajudarem a eliminar greix localitzat i accelerar el procès.  

La micropunció ens ajudarà a treballar zones molt específiques com abdomen p.e. ja que ajudarem a la penetració de potents actius a capes més profundes. Saber més de la micropunció

Amb la mesoteràpia homeopàtica treballem de manera molt localitzada aquells cúmuls de greix més ressitents. Saber més de mesoteràpia homeopàtica

Eliminar greix localitzat en mans de la especialsta en medicina estètica

No saps quin és el millor tractament
per a tu?

Primera visita informativa amb diagnòstic corporal gratuït.
Contacta'ns,
només cal reservar una cita!

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Ultimate Laser, slu