La fototeràpia millora l'aspecte de la pell en estimular el col·lagen, combatre l'acne o atenuar les marques cutànies i aconseguir un efecte més lluminós de la pell.

Pell lluminosa, unificada i sense marques amb IPL

Fototeràpia amb llum polsada intensa

Anti-taques

La Llum Pulsada Intensa o IPL redueix considerablement l’excés de pigment que genera les taques en la nostra pell.

Les taques solars (lèntigs) milloren substancialment amb una sola sessió, tant les de la cara i escot, com les del dors de les mans. Encara que pot variar en funció de cada persona, pell i edat.

Per a l’eliminació de taques de la pell, se solen realitzar diverses sessions de IPL , d’uns 30 minuts amb un període de 15 dies a 21 dies entre elles. Depenent de les característiques d’aquestes, es necessitessen algunes sessions de més en funció del color, profunditat i grandària.

Algunes pells excessivament tacades o envellides requereixen tractaments combinats de fototeràpiapeeling i/o dermo-abrassió per a aconseguir els millors resultats.

Antiaging

La fototeràpia de rejoveniment és un tractament que millora visiblement l’aspecte de la pell. Combat eficaçment els signes d’envelliment, retornant a la pell tota la seva elasticitat i vitalitat. El rostre es mostra uniforme i ple de llum.

Activa de forma natural la producció de col·lagen que, amb l’edat, deixa de produir la nostra pell i ajuda a recuperar l’elasticitat de la pell, rejovenint-la i dissimulant les petites arrugues d’expressió

Antiacne

La font de llum que emet l’IPL combat el bacteri que crea el gra que apareix quan el fol·licle pilós s’embussa a causa d’un excés de greix.

Per a això s’utilitza un pols de llum amb una longitud d’ona de 400 – 430 nm que actua sobre l’epidermis i més concretament sobre els vasos sanguinis que alimenten a les glàndules sebàcies, aconseguint que aquestes produeixin menys greix, i al mateix temps s’elimini el bacteri que s’ha format per la infecció sense cap mal per a la nostra pell.

 A més, es compta amb l’avantatge que ajuda a la hiperpigmentació de la pell pel que també es té resultats quant a disminuir les possibles marques que l’acne pogués haver deixat en el nostre rostre anys enrere.

El nombre de sessions dependrà de cada cas, però s’estima que entre tres i cinc sessions de 30 i 40 minuts cadascuna pot ser més que suficient.

És un tractament ràpid, segur i sense efectes secundaris.

Consulta també altres tractaments com Indiba Deep Care o solucions per l’acne amb Acnelan.

Escollir un tractament o unaltra dependrà d’un diagnòstic previ que l’especialista pot realitzar sense cap cost ni compromís en una primera sessió informativa.

No saps quin tipus de tractament necessites?

Tens la pell tacada, de color poc uniforme i d'aspecte cansat?
És important fer un bon diagnòstic previ per a valorar el tractament més idoni per a tu.
Demana la teva cita per realitzar un diagnòstic facial
i aconsellar-te el millor tractament.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies