La fototeràpia millora l'aspecte de la pell en estimular el col·lagen, combatre l'acne o atenuar les marques cutànies i aconseguir un efecte més lluminós de la pell.

Pell lluminosa, unificada i sense marques amb IPL

Fototeràpia amb llum polsada intensa

Anti-taques

La Llum Pulsada Intensa o IPL redueix considerablement l’excés de pigment que genera les taques en la nostra pell.

Les taques solars (lèntigs) milloren substancialment amb una sola sessió, tant les de la cara i escot, com les del dors de les mans. Encara que pot variar en funció de cada persona, pell i edat.

Per a l’eliminació de taques de la pell, se solen realitzar diverses sessions de IPL , d’uns 30 minuts amb un període de 15 dies a 21 dies entre elles. Depenent de les característiques d’aquestes, es necessitessen algunes sessions de més en funció del color, profunditat i grandària.

Algunes pells excessivament tacades o envellides requereixen tractaments combinats de fototeràpiapeeling i/o dermo-abrassió per a aconseguir els millors resultats.

Antiaging

La fototeràpia de rejoveniment és un tractament que millora visiblement l’aspecte de la pell. Combat eficaçment els signes d’envelliment, retornant a la pell tota la seva elasticitat i vitalitat. El rostre es mostra uniforme i ple de llum.

Activa de forma natural la producció de col·lagen que, amb l’edat, deixa de produir la nostra pell i ajuda a recuperar l’elasticitat de la pell, rejovenint-la i dissimulant les petites arrugues d’expressió

Antiacne

La font de llum que emet l’IPL combat el bacteri que crea el gra que apareix quan el fol·licle pilós s’embussa a causa d’un excés de greix.

Per a això s’utilitza un pols de llum amb una longitud d’ona de 400 – 430 nm que actua sobre l’epidermis i més concretament sobre els vasos sanguinis que alimenten a les glàndules sebàcies, aconseguint que aquestes produeixin menys greix, i al mateix temps s’elimini el bacteri que s’ha format per la infecció sense cap mal per a la nostra pell.

 A més, es compta amb l’avantatge que ajuda a la hiperpigmentació de la pell pel que també es té resultats quant a disminuir les possibles marques que l’acne pogués haver deixat en el nostre rostre anys enrere.

El nombre de sessions dependrà de cada cas, però s’estima que entre tres i cinc sessions de 30 i 40 minuts cadascuna pot ser més que suficient.

És un tractament ràpid, segur i sense efectes secundaris.

Informació Unimedic

No saps quin tipus de tractament necessites?

Tens la pell tacada, de color poc uniforme i d'aspecte cansat?
És important fer un bon diagnòstic previ per a valorar el tractament més idoni per a tu.
Demana la teva cita per realitzar un diagnòstic facial
i aconsellar-te el millor tractament.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies