És possible la depilació làser definitiva? Sí, amb làser mèdic.

Tots els làsers per depilació són iguals?

Primer necessitem entendre quins tipus de depilació i tipus de làsers hi han al mercat, diferenciant primer entre fotodepilació i tecnologia làser per pasar a definir quins tipus de làsers díode existeixen  i quin seria la millor opció per a la depilació.

Que és la fotodepilació?

Entenem per fotodepilacíó tota tecnologia que utilitza la llum per depilar. Moltes vegades hem sentit dir a algú la cèlebre frase de: «jo no em faig fotodepilació, em faig làser». En realitat, el làser també ho és! Dins el terme fotodepilació trobem dos sistemes de treball ben diferents l’un de l’altra però que tots dos utilitzen la llum per la seva tasca, aquests són la tecnologia làser i la llum polsada intensa (IPL).

Quina és la diferència entre la tecnologia làser i l'IPL?

La seva diferència es troba en la manera de tractar la llum. En el cas del làser ens trobem amb un feix de llum unidireccional, concret i coherent, ja que durant tot el seu trajecte manté la seva energia arribant el 100% d’aquesta a la zona a tractar. 

Amb l‘IPL ens trobem un feix de llum ampli, divergent i no coherent, ja que no manté la seva energia durant el seu recorregut i una part d’ella es desaprofita perquè no és una llum concreta. 

Per tant, hi ha una diferència important en la manera de tractar la llum que es veu clarament reflectida en el preu, eficàcia i resultats d’un tractament.

depilacio laser lleida

No tots els làsers per a depilació tenen la capacitat de destruir el fol·licle pilós. Només els làsers mèdics catalogats com a TIPUS IV poden garantir una depilació permanent i han de ser manipulats per personal sanitari qualificat i format per això s’anomena a aquest tipus de depilació làser mèdic.

El làser DÍODE LIGHTSHEER garanteix l’eficàcia i la seguretat del tractament a qualsevol zona del cos i per a tots tipus de pell.

Amb quin làser es fa la depilació a Unimèdic?

A Unimèdic utilitzem dos làsers mèdics Díode LightSheer amb una longitud d’ona de 800nm (manòmetres). Aquesta ens permet penetrar a una  profunditat alta que ens assegura que l’energia del làser arribi al fol·licle pilós per així inhabilitar-lo. En aquest sentit, és molt apropiat per treballar zones facials, on trobem el pèl a més profunditat que en el cos. 

També és molt adient per la depilació masculina, ja que generalment partim d’un pèl més gruixut i profund. D’altra banda, aquesta longitud d’ona fa possible que puguem treballar fototipus de pell amb una alta concentració de melanina.

Quin és el millor moment per començar una depilació làser?

Qualsevol moment és bo per iniciar un tractament i el podrem gaudir des del principi, basant-nos en el fet què els resultats es fan visibles i perceptibles des de la primera sessió. 

De fet, és en aquesta sessió on s’aconsegueix una reducció important de la quantitat de pèl. És important que entre sessió i sessió el pèl sigui únicament rasurat, mai hem d’arrancar-lo d’arrel amb altres mètodes depilatoris, doncs alimentaríem fol·licles nous que mai han estat actius. El temps mínim entre sessions és de mes i mig, podent allargar aquest temps a partir de la tercera sessió.

Es pot fer depilació làser a l'estiu?

A l’estiu haurem de tenir la precaució d’evitar exposicions llargues i continuades al sol uns dies abans i després de la sessió, però sempre que ho tinguem present, no hi ha cap inconvenient en fer-la durant aquesta època de l’any. 

I si tinc pèl blanc o pèl molt fi, ros o pèl-roig amb el que el làser no pot treballar?

A Unimèdic tenim dues aparatologies per a combatre tant el pèl blanc, pèl fi o amb poc contrast perquè són rossos o bé pèl residual o hormonal a certes parts del cos.  Clica Depilació elèctrica i ultrasons  per saber més.

Informació Unimedic

Per què la depilació làser amb UNIMEDIC?

No tots els làsers per a depilació tenen la capacitat de destruir el fol·licle pilós.

Només els làsers mèdics catalogats com a TIPUS IV poden garantir una depilació permanent i han de ser manipulats per personal sanitari qualificat i format. 

El làser DÍODE LIGHTSHEER garanteix l’eficàcia i la seguretat del tractament a qualsevol zona del cos i per a tots tipus de pell. 

Com distingir-ho?

1/ Preguntar sempre amb quin tipus de làser ens faran el tractament.

2/ Informar-nos sobre qui ens farà el tractament, el nombre de sessions i possibles contraindicacions.

3/ No deixar-nos enlluernar per preus excessivament baixos o tarifes planes.

4/ Abans de realitzar el tractament cal omplir una HISTÒRIA CLÍNICA i una autorització.

5/ Per últim, realitzar una prova de fluència per a descartar possibles reaccions adverses. 

El làser DÍODE LIGHTSHEER és un làser aprovat per la FDA que garanteix la depilació permanent de la zona amb el mínim de sessions i el màxim de seguretat del pacient.

Informació Unimedic

Psoriaris, vitiligen, pell atòpica.
Puc depilar-me?

SÍ, és possible amb la nostra plataforma làser mèdica. Els nostres làsers garanteixen un 95% d’eliminació del pèl no desitjat en tot tipus de pell, també pells atòpiques, amb psoriasis, vitiligen.., ja què actúa únicament sobre el fol·licle pilós.

A Unimèdic abans d’efectuar sessions de depilació làser mèdic sempre es realitza un HISTÒRIA MÈDICA i només personal sanitari i qualificat reatlitza totes les sessions. Consulta’ns, concerta visita informativa amb prova de làser sense cost i et ressolem els dubtes.

Per on començar?

Per què la millor opció és una bona informació. Només amb aquests passos sabràs el què necessites

1

Concertar cita

Via telèfon, WhatsApp, correu, el nostre formulari que trobaràs a la pàgina d’inici o a través de les nostres xarxes

2

Valoració +
prova de làser

Valorem zona, tipus de pèl i fototip de pèl. Realitzem unes proves a certes zones per saber com reacciona el pèl.

3

Pressupost personalitzat

Perquè cada cos és diferent i les necessitats de cadascú també.

Contacta'ns
per a qualsevol consulta o demana la teva cita

MEDICINA ESTETICA

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies