Tractament específic per
a ulleres i bosses by Mesoestetic ©

Tractament per a ulleres i bosses de Mesoestetic

 

Global Eyecon de Mesoestetic és un tractament global especialitzat en la zona periocular que aconsegueix resultats acumulatius i visibles des de la primera sessió.

Com actua?

·Difumina arrugues, bosses i ulleres.

·Corregeix el despenjament de la parpella superior 

.Millora notablement les taques d’aquesta zona.

 Com es realitza?

És un tractament professional còmode i eficaç que associa un peeling periocular i una solució transepidèrmica.

ulleres i bosses unimedic
ulleres i bosses unimedic
eyecon lleida

Eyecon: potocol de tractament en 6 sessions

Tres sessions de peeling periocular.

La primera tercera i cinquena sessió consisteix en l’aplicació a la zona del contorn ocular d’un peeling que exerceix una acció global antiaging, antifatiga i antitaques.

Tres sessions transepidèrmiques. 

En la 2a sessió, 4 sessió i 5a sessió s’aplica una solució transepidèrmica que conté  ingredients d’acció despigmentant i descongestiva de la microcirculació.

Per assegurar la penetració dels actius i potenciar l’activitat del tractament, es treballa a la zona del contorn amb un dispositiu microneeding que realitza unes micro perforacions de 0.25mm de profunditat.

Per finalitzar s’aplica una mascareta d’hidrogel amb acció despigmentant hidratant descongestiva i antifatiga.

Informació Unimedic

Tens dubtes?

Quan la zona periocular presenta bossa, ullera, línies d’expressió o bé un enfosquiment, s’ha de diagnosticar per a valorar el tipus de tractament necessari, ja que les causes de la depressió d’aquesta zona depèn de molts factors. Els tractaments amb producte en cabina com el Global Eyecon és molt específic per a tractar la ullera i la bossa i es poden complementar amb altres tractaments o bé realitzar un diagnòstic i un tractament més mèdic amb la Dra. especialista.