Trencar
el greix eficaçment

La cavitació consisteix en l’aplicació d‘ultrasons a baixa freqüència a través de la pell generant unes micro bombolles a l’interior de les cèl·lules adiposes conegudes amb el nom d’adipòcits o cèl·lules de greix.

Quan aquestes micro bombolles fan implosió, trenquen les cèl·lules de greix  per fer-lo líquid i que sigui eliminat a través de l’orina o del sistema limfàtic.

Es complementa amb un drenatge

És un bon tractament per desfer el greix localitzat que no s’aconsegueix eliminar amb tractaments de dietes o gimnàs.

Normalment es necessita una dotzena de sessions de 40 minuts (amb un interval de tres dies entre cadascuna d’elles) per a obtenir resultats apreciables.

Després de cada sessió convé recórrer a tècniques de drenatge (p.e. massatge o pressoteràpia) per a facilitar l’eliminació de les cèl·lules grasses i evitar que es reabsorbeixin de nou. Així mateix, amb la finalitat d’eliminar greix i toxines, abans i després de cada sessió, s’ha de beure 1,5 litres d’aigua.

També és recomanable seguir una dieta baixa en calories abans, durant i després d’iniciar el tractament de cavitació.

Quines zones del cos es poden tractar amb la cavitació?

 

Com ja hem indicat, la cavitació tracta el greix localitzat en determinades zones, per la qual cosa se centra a tractar les parts del cos en les quals més s’acumulen les cèl·lules grasses:

-Abdomen
-Malucs
-Glutis
-Cara interna de les cuixes
-Cara externa de les cuixes
-Genolls

D’aquesta forma es pot adaptar a diferents casos, des d’aquelles persones que només volen tractar una zona en concret, o bé, les que necessiten combinar diverses zones per a aconseguir una pèrdua de volum més generalitzada.

cavitació corporal lleida

Teràpies combinades
amb cavitació

A  UNIMÈDIC ens agrada personalitzar els nostres tractaments en funció de les necessitats de cada cos i de les expectatives de cada usuari. Per això creem les Teràpies Combinades on utilitzem la nostra aparatologia i tractaments amb producte per a potenciar els efectes i aconseguir uns millors resultats.

Amb la combinació amb la pressoteràpia ajudem a accelerar el procés d’expulsió del greix treballat, eliminar retenció de líquids i el sistema circulatori del cos.  Saber més de pressoteràpia

Amb la cavitació és imprescindible després de cada sessió realitzar una pressoteràpia o un drenatge limfàtic manual per a ajudar a eliminar les cel·lules grasses i evitar que es reabsorbeixin de nou.

Informació Unimedic

No saps quin és el millor tractament
per a tu?

Primera visita informativa amb diagnòstic corporal gratuït.
Contacta'ns, només cal reservar una cita!

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies