Eliminar greix localitzat eficaçment

mesoterapia homeopatica lleida

Amb la mesoteràpia homeopàtica descobriràs els beneficis naturals que t’ajudaran a eliminar greix  localitzat en zones específiques com abdomen, flancs, glutis…

En què consisteix la tècnica de mesoteràpia homeopàtica?

La mesoteràpia homeopàtica és una tècnica molt eficaç que consisteix en la injecció d’un o diversos medicaments homeopàtics de manera intradèrmica en una zona delimitada, amb la funció de dissoldre el greix acumulat, provocant una reducció del volum.

També s’activa la circulació sanguínia i limfàtica ajudant a l’eliminació de líquids i toxines. 

En la majoria de casos va associada a tractaments que han de ser realitzats sota un enfocament global, integral i individualitzat com una bona pauta alimentària, exercici físic, correcció d’hàbits, etc.

Per a tractar la cel·lulitis en zones corporals com glutis, cuixes, abdomen.., el més important és pautar una dieta adequada per evitar la retenció de líquids en el teixit cel·lular subcutani. Eliminant la retenció de líquids i  conjuntament introduint les substàncies homeopàtiques drenants, aconseguirem l’eliminació d’adipositats localitzades…

En quins casos estaria indicada la mesoteràpia homeopàtica?

Les indicacions de la mesoteràpia homeopàtica són moltes i variades. La  més freqüent. per la seva alta incidència, és la cel·lulitis. tan en dones com en homes, p.e. en zones mès concretes com el cinturó abdominal, moltes vegades ressistents a exercicis. 

Altres indicacions serien la millora de la flacciditat, com a part dels protocols de tractament de les estries, acne…

Mesoterapia homeopàtica corporal esquema zones

Quins beneficis té la mesoteràpia homeopàtica corporal?

  • Reducció de la cel·lulitis
  • Reducció del volum localitzat.
  • Reafirmació de la pell disminuint l’edema i la tendència a retenir líquids estimulant les fibres de col·lagen del teixit conjuntiu.

Té contraindicacions la mesoteràpia homeopàtica?

La mesoteràpia homeopàtica és una tècnica molt segura sempre que un metge especialista valori prèviament l’estat de salut (realitzem sempre una història clínica prèvia) del pacient així com el tractament farmacològic que aquest pogués estar rebent.

La mesoteràpia està desaconsellada en: embaràs, lactància, infecció activa en la zona a tractar, pacients immunodeprimits i en tractament amb anticoagulants.

Quantes sessions són necessàries i quan duraran aquests resultats?

En el cas de la cel·lulitis, el nombre de sessions de mesoteràpia homeopàtica requerides per a la seva eliminació, dependrà del grau, tipus de cel·lulitis i de l’edat del pacient, així com de les característiques pròpies de la pell. 

En qualsevol cas l’habitual és realitzar unes deu o dotze sessions i la seva eficàcia, també dependrà de la constància, la revisió dels hàbits alimenticis, la pràctica de l’esport i la hidratació.

Una vegada finalitzat el tractament de xoc, es pauten sessions de manteniment cada mes o dos mesos, segons el cas. La mesoteràpia es pot combinar amb altres tractaments com el drenatge limfàtic manual i els tractaments tensoactius que actuen sobre el greix i la mobilitzen.

Què et recomanarem després de cada sessió?

Evitar exposar-te a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim durant els primers 15 dies després de la sessió. 

Permet reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió.

Teràpies combinades
amb mesoteràpia homepàtica

A  UNIMÊDIC ens agrada personalitzar els nostres tractaments en funció de les necessitats de cada cos i de les expectatives de cada usuari. Per això creem les Teràpies Combinades on utilitzem la nostra aparatologia i tractaments amb producte per a potenciar els efectes i aconseguir uns millors resultats.

Complementant amb Reaction Viora aconseguim un tàndem potent traballant exclussivament la zona d’acumulació de greix o flaccidesa.

Amb la pressoteràpia aconseguim facilitar el drenatge i l’eliminació dels adipòsits tractats que son dissolts i expulsats per l’orina.  

Amb aquest dos tractaments podem treballar zones molt específiques com abdomen, aconsegguint molt bons ressultats en poques sessions. Veure Bodyshock

Informació Unimedic

No saps quin és el millor tractament
per a tu?

Primera visita informativa amb diagnòstic corporal gratuït.
Contacta'ns, només cal reservar una cita!

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies