AREA ESTÈTICA AVANÇADA MASCULINANA

ÉS BELLESA
SALUT
BENESTAR

ASSESSORAMENT GRATUÏT I SENSE COMPROMÍS

Estética avançada masculina

El teu punt d'assessorament de bellesa i benestar, exclussiu per a l'home

Sabem que moltes vegades el darrer pas per posar els peus en un centre d’estètica o medicina estètica és el més difícil per als homes, ja que hi ha molts prejudicis establerts, amb la idea que els tractaments només estan estudiats per a dones, que són dolorosos, feixucs, d’hores interminables i que s’ha de patir per estar guapo.

Res a veure amb la realitat!

Unimèdic ens agrada que estigueu a gust, us informem sempre prèviament abans de qualsevol tractament i ens agrada fer-ho d’una manera natural, real i propera per a conèixer les teves necessitats i expectatives. 

estetica per a homes

A més, les nostres informatives són gratuïtes i sense cap compromís en totes les especialitats. Amb una visita d’uns 15 minuts, tot prenen un cafè, ens explicar els teus dubtes o què és el que vols millorar.

Aquestes informatives gratuïtes s’apliquen a totes les àrees: medicina estètica, depilació làser, estètica avançada, nutrició…

Tots els nostres tractaments estan dissenyats pera que passis una estona de benestar i relax (les higienes, els tractaments facials i corporals van sempre acompanyats de massatges en un ambient agradable i relaxant).

I, com saber que és el més adient per a tu? No et compliquis, concerta sense compromís la teva visita informativa. T’assessorem ajustant-nos a les teves expectatives.

Els tractaments mèdic estètics masculins més demandats

DEPILACIÓ DEFINITIVA

Som especialistes en làser mèdic, els nostres làsers Lightsheer de tipus IV, que garanteixen segons la FDA fins al 95% de l’eliminació definitiva del pèl, és utilitzat exclusivament per personal sanitari amb supervisió mèdica.

Saber més de depilació làser mèdic

Sabies que?

Si ets usuari de barba i et cansa haver de tenir-la sempre a punt i ben retallada, amb làser mèdic podem eliminar aquelles parts (com el coll i zona pòmuls) perquè sempre llueixis com a tu t’agrada. Consulta’ns.

depilacio definitva home

MILLORAR LA PELL, TAQUES, ARRUGUES, MARQUES, PELL DESHIDRATADA I APAGADA

La teva pell està tibant, seca, o amb marques d’acne?, hi ha zones estan més greixoses? Vols sentir-te bé amb la teva pell i tenir efecte bona cara?

Sabies que amb una bona higiene facial un cop al mes ja recuperes i mantens una pell hidratada. O una sessió de tractament facial personalitzat només un cop al mes, en el que a més et relaxes i et cuidem, és necessari per mantenir la pell bonica i confortable i prevenir o treballar els signes de l’edat que et fan el rostre més cansat.

A més et donem consells perquè trobis la millor cosmètica segons les teves necessitats. i com cuidar-te la pell en senzills passos.

Tots els tractaments facials són d’una hora de benestar i no calen bons interminables, ni et lliguem a llargs tractaments. Des de la primera sessió notes els resultats..

BOSSES ULLERES, MIRADA CANSADA

Sabies que la pell de la zona periocular és la més dedicada del rostre i la que menys importància se li dona? La mirada és la part més important del rostre i amb el pas dels anys, és més sensible a patir bosses, ulleres i arrugues que els hi dona un aspecte més cansat al rostre.

Una mirada rejovenida dóna un aspecte més alegre i descansat al rostre. 

Disposem de diversos tractaments per pal·liar les ulleres, tot dependrà d’un bon diagnòstic. Les ulleres es poden tractar o bé amb àcid hialurònic a les mans de l’especialista en medicina estètica o bé tractar-ho amb aparatologia (sobretot el drenatge de les bosses) o bé amb productes específics i teràpia manual.

ESQUENA, BRAÇOS, GLUTIS, PELL SECA I GRANULADA?

La pell de l’home sol tendir a estar més seca i amb impures  al tenir més pèl i més gruixut. La depilació làser ajuda a prevenir el pèl enquistat i els granets.

Per a zones seques com a glutis, esquena, genolls i altres zones els tractaments extra hidratants amb peelings ajudaran a renovar la teva pell tot fent una sessió relaxant amb aromateràpia.

botox lleida

INFILTRACIONS AMB MEDICINA ESTÈTICA

Cada vegada més demandats són els tractaments en medicina estètica com l’augment i hidratació dels llavis, eliminar arrugues i potes de gall amb neuromoduladors o treballar de manera global amb Full Face per a un efecte bona cara.

Un dels més demandats és la masculinització de la mandibula per donar un aspecte més masculí al rostre de l’home. També l rinomodelació amb àcid hialurònic

Concerta visita informativa sense cost ni compromís amb l anostra especialista en medicina estètica.

PSORIARIS, PELL ATÒPICA, ROSÀCEA

Treballem amb patologies de la pell per pal·liar i ajudar a curar afeccions tals com rosàcia, psoriasis i pell atòpica. Sempre amb un diagnòstic previ d’un dermatòleg especialista de la pell,

Actuem sobre la zona amb Indiba Deep Care, radiofreqüència mèdica que treballa a escala cel·lular, ajudant a restaurant teixit i cicatritzar. Indueix a crear de forma natural col·lagen i elastina a la pell.

El tractament és agradable no invasiu i sense cap efecte secundari. No s’apliquen cremes específiques i des de la primera sessió la pell es calma i millora.

Tractaments coporals més demandats

MEDICINA ESTÈTICAQuines són les zones corporals que més preocupen al cos masculí?

 Sobretot la zona abdominal, el popularment conegut com a cinturó que a partir de certa edat és la zona on més s’acumula el greix en un cos masculí i sol ser resistent a exercicis. La zona abdominal podem treballar-la amb combinació de tractaments com ara la mesoteràpia homeopàtica o alopàtica  juntament amb radiofreqüència mèdica com Indiba Deep Care o bé tracatments manuals amb productes específics com Bodyshock.

Com saber quin és el tractament millor per a tu? Tots els tractaments i packs corporals estan personalitzats al cos de cada client, amb packs oberts que poden anar variant depenent de l’evolució o necessitats.. Concerta visita informativa amb diagnòstic gratuït i et dissenyem un protocol específic per a la zona que vols treballar.

Informació Unimedic

Coneixes la nostra àrea
de gestió del dolor?

Amb Indiba Deep Care, la radiofreqüència mèdica que treballa a escala cel·lular, ajuda a mitigar els dolor articular i muscular. Essent molt eficaç en recuperacions post lesionspost operatoris, cicatrius i en processos migranyosos, alleujant i disminuint la sensació de vertigen. Gran èxit de resultats entre els nostres clients. Consulta’ns.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies