Solucions per a una pell sana amb Indiba®Deep Care: psoriàsi, pell atòpica, acne, rosàcia.

INDIBA®  és un sistema de radiofreqüència basat en la diatèrmia, que utilitza corrents elèctrics d’alta freqüència per a estimular els teixits en zones molt profundes que són molt difícils d’activar, augmentant el metabolisme cel·lular, el flux sanguini i a la circulació, al mateix temps que milloren l’oxigenació dels teixits i cèl·lules.

La tecnologia INDIBA® DEEP CARE ha estat reconeguda i premiada internacionalment comptant amb nombrosos estudis científics i 12 patents que han demostrat les propietats intrínseques de la freqüència 448kHz, com ara la seva acció normalitzadora de la funció cel·lular, la seva activitat regenerativa, i així com el seu efecte estimulador de les cèl·lules mare. És un tractament efectiu, profund, segur, agradable i sobretot durador. 

Es presenta com un autèntic regenerador cel·lular i del teixit, que millora l’exterior actuant des de l’interior.

INDIBA® DEEP CARE obté resultats des de la primera sessió i es mantenen més que altres radiofreqüències, ja que el seu efecte està basat en 3 EFECTES BIOLÒGICS: la BIOESTIMULACIÓ, la VASCULARITZACIÓ i la HIPERACTIVACIÓ.

Al ser un tractament no invasiu que estimula la regeneració cel·lular, no té contraindicacions, ni efectes secundaris. A més, la sensació sobre la pell és molt agradable i plaent.

Transtorns de la pell

Podem tractar amb Indiba® Deep Care les següents afeccions dermatològiques així també com preparar-la prèviament i posteriorment per a tractaments medicestètics i quirúrgics.

ACNE

Tractament antiinflamatori / Regula la producció de seu / millora el procès cicacitral i la regneració dermoepidèrmica.

És un tractament per a zona facial o corporal.

La duració del tractament son uns 20 mintus.

Es pot combinar amb altres tractaments sota prescipció médica.

DERMATITIS ATÒPICA

Antiinflamatori i antipruriginos. Disminueix l’eritema i millora la recuperacio del teixit.

La duració de la sessió son 30 minuts

indiba deep care lleida

PSORIASI LOCALITZADA

psoriasis lleida

Antiinflamatori i antipruriginosos / Disminueix la descamació / Hidrata el teixit.

Es localitza en diferents parts del cos, coll esquena i escot.

La duració del tractament es de 20 minuts

ROSÀCIA

Antiinflamatori / Reducció de l’eritema i edema /Millora la vascularització.

La rosàcIa es localitza en rostre, coll i escot.

La duració del tractament son 30 minuts

CICATRIUS

Tenint en compte que el concepte de cicatriu es refereix al resultat d’una reparació del teixit, el que produïm a través d’Indiba és l’estimulació de col·lagen en aquesta zona per curar el teixit danyat amb l’objectiu que la pell torni al seu estat natural i tingui un aspecte sa. 

A més, és un tractament completament indolor i gens invasiu. L’única sensació que podem notar és la calor a la zona afectada a més del massatge que ens donaran durant el tractament.

Amb aquest mètode podem tractar tant cicatrius recents, com cicatrius hipertròfiques i queloides, les més rebels. L’aplicació de INDIBA® Deep Care per a cicatrius és un tractament antiinflamatori, antiedematós i antiàlgic.

disminucio

PRE I POST OPERATORIS

En molts pre i postoperatoris és necessari en un primer treballar la pell, ajudant-la en la seva elasticitat i incentivant la producció de col·lagen perquè l’operació tingui un procés de cicatrització òptima.

En processos de postoperatoris podem tractar les ferides i la zona afectada per accelerar el procés de cura i cicatrització i per disminuir l’impacte de la cicatriu.

PRE TRACTAMENTS MEDICINA ESTÈTICA

botox lleida

Treballem amb Indiba® Deep Care en combinació amb tractaments mèdicestètics tan prèviament com posteriorment a infiltració de neuromoduladors, àcid hialurònic, etc, intensificant els resultats i ajudant a fer-los més duradors. Saber més sobre ttractaments en medicina estètica.

Informació Unimedic

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Concerta informativa gratuïta i sense compromís i et ressolem els teus dubtes. 

Pateixes de dolors articulars, musculars, cervicals, migranyes? Coneixes els beneficis d’ Indiba Deep Care en la gesió del dolor? Visita Àrea de Gestió del Dolor

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies