Massatges i rituals corporals

Els beneficis dels massatges son nombrosos, relaxa el cos i la ment, promou la respiració profunda i elimina el sentiment d’ansietat. A més, redueix i elimina dolors musculars, com nusos, tirons i contractures. Enforteix la circulació sanguínia i augmenta així l’oxigenació d’òrgans i teixits. Millora el sistema nerviós.

Massatge limfàtic

Si el teu problema està relacionat amb la retenció de líquids, possiblement un drenatge limfàtic sigui la solució. 

El drenatge limfàtic manual és una tècnica que es realitza amb les mans a través de moviments molt suaus (en contra del que es pensa), lents i repetitius que afavoreix la circulació de la limfa, millorant així quadres edematosos, inflamacions i retencions de líquids orgànics. 

El sistema limfàtic va lligat amb el sistema immunològic, per al que, aquest tipus de massatge, millora de manera general l’estat de salut i exerceix un paper molt beneficiós en el sistema nerviós, a més de tractar específicament diferents afeccions.

Massatge circulatori

T’ajuda a eliminar toxines, ja que millora l’intercanvi de nutrients i l’oxigenació, activant el rec sanguini. Aquest massatge per si sol és suficient per eliminar greix localitzat d’una manera efectiva, lligat amb el massatge limfàtic o conjuntament realitzat amb el de canyes de bambú o ventoses.

Slim Cupping

Slim cupping corporal

Tractament reductor i anticel·lulític basat en l’art del cupping o massatge amb ventoses. Es fusionen l’eficàcia i el plaer en un massatge profund que dóna una sensació immensa de calor mentre es redueix, s’allisa i es modela la silueta.

A Unimèdic el combinem amb el tractament reductor de Bodyshock de Mesoestetic per uns resultats òptims.

Massatge anticel·lulític

Aquest el podem realitzar juntament amb les canyes de bambú, que ens reactivarà els trastorns circulatoris a la vegada que combat la cel·lulitis remolejant la silueta i millorant l’elasticitat de la pell, al tractar-se d’un massatge suau molt específic, proporciona una relaxació física que ajuda a fluir l’energia amb el nostre cos.

En aquest cas podem recomanar un massatge anticel·lulític, amb el que aconseguiràs trencar i mobilitzar els nòduls de greix acumulat a la vegada que enfortim la pell i evitem la flacciditat 

Ritual pell de seda

ritual corporal unimedic

Tractament corporal que suavitzarà i alimentarà la teva pell: una exfoliació amb el peeling de sals de l’Himàlaia,  amb base d’aigua de rosa de Bulgària que netejarà les cèl·lules mortes de la teva pell a la vegada que la regenera gràcies als principis actius del producte que apliquem.

Després de l’exfoliació, rebràs un massatge relaxant i circulatori de tot el cos amb una exquisida barreja d’oli d’ametlles dolces i olis essencials terapèutics que t’hidrataran al màxim la pell. Sentiràs una suavitat com no l’havies sentida abans.  

Xecs regal Unimèdic personalitzats per a tots els tractaments i productes

Els rituals son completament personalitzables i un bon tractament per a regalar amb xec regal inclós. Demana’ns el teu xec regal exclussiu. Envia’ns WhatsApp, formulari o truca’ns i t’assessorem sense compromís.

Informació Unimedic

Tens un diagnòstic corporal gratuït en la teva primera visita informativa.

Consulta els nostres bons per a cada
especialitat de massatge.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies