La solució integral per a remodelar el cos

Descobreix aquest tractament que permet remodelar la silueta integralment, actuant de manera específica a les zones més crítiques del cos: abdomen i flancs, glutis, cames, braços, així com prevenir la flaccidesa de zones com doble mentó o bé els sins.

El tractament consta de la realització per part del professional d’una combinació d’actius 100% personalitzada en funció del pacient i de les seves alteracions estètiques.

L’ús d’aparatologia com la radiofreqüènica ens ajuda a introduïr producte a capes més internes de la pell, intensificant encara més els ressultats.

Bodyshock anticelulítico_unimedic

Com es realitza el tractament?

El tractament és una hora i mitja en cabina. És un procediment no invasiu, relaxant i realitzat amb embolcalls per aconseguir major penetració d’actius.

1

Preparació de la pell

Netegem i realitzem una exfoliació mecànica de 10 minuts.

2

Personalització.

 Preparem un còctel de principis actius amb les dosis adhients i realitzem el massatge.

3

Potenciació 

S’aplica una mascareta lipolítica drenant o reafirmant, segons el cas, deixant actuar 20 minuts. Es retira i s’aplica crema per a una millor absorció.

Teràpies combinades
amb Bodyshock

A  UNIMÈDIC ens agrada personalitzar els nostres tractaments en funció de les necessitats de cada cos i de les expectatives de cada usuari. Per això creem les Teràpies Combinades, on utilitzem la nostra aparatologia i tractaments amb producte per a potenciar els efectes i aconseguir uns millors resultats.

Potencia l’efecte Bodyshock amb la radiofreqüència mèdica Indiba en zones localitzades.

Amb la combinació amb pressoteràpia ajudem a accelerar el procés d’expulsió del greix treballat, eliminar retenció de líquids i treballar el sistema circulatori del cos. 

Complementant amb Reaction Viora aconseguim treballar les zones més conflictives on s’acumula el greix

La micropunció ens ajudarà a treballar zones molt específiques com abdomen p.e., ja que ajudarem a la penetració de potents actius a capes més profundes. Saber més de la micropunció.

Amb la mesoteràpia homeopàtica treballem de manera molt localitzada aquells cúmuls de greix més resitents. Saber més de mesoteràpia homeopàtica.

Elimina greix localitzat en mans de la especialsta en medicina estètica. 

Informació Unimedic

No saps quin és el millor tractament
per a tu?

Primera visita informativa amb diagnòstic corporal gratuït.
Contacta'ns,
només cal reservar una cita!

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies