Gestió del dolor. Alleujament dels simptomes de forma natural.

INDIBA® és un sistema de radiofreqüència basat en la diatèrmia, que utilitza corrents elèctrics d’alta freqüència per a estimular els teixits en zones molt profundes que són molt difícils d’activar, augmentant el metabolisme cel·lular, el flux sanguini i a la circulació, al mateix temps que milloren l’oxigenació dels teixits i cèl·lules.

La tecnologia INDIBA® DEEP CARE ha estat reconeguda i premiada internacionalment comptant amb nombrosos estudis científics i 12 patents que han demostrat les propietats intrínseques de la freqüència 448kHz, com ara la seva acció normalitzadora de la funció cel·lular, la seva activitat regenerativa, i així com el seu efecte estimulador de les cèl·lules mare. És un tractament efectiu, profund, segur, agradable i sobretot durador. Es pot aplicar tant per a solucions de rejoveniment facial, remodelació corporal, i també és altament efectiu en paliar el dolor i les molèsties musculars, articulars o afeccions a la pell, ja que es presenta com un autèntic regenerador cel·lular i del teixit, que millora l’exterior actuant des de l’interior.

INDIBA DEEP CARE obté resultats des de la primera sessió i es mantenen més que altres radiofreqüències, ja que el seu efecte està basat en 3 EFECTES BIOLÒGICS: la BIOESTIMULACIÓ, la VASCULARITZACIÓ i la HIPERACTIVACIÓ.

Al ser un tractament no invasiu que estimula la regeneració cel·lular, no té contraindicacions, ni efectes secundaris. A més, la sensació sobre la pell és molt agradable i plaent.

Com es realitza el tractament?

Iniciarem tractament sempre a partir d’una primea visita informativa en el que, es demanarà segons el cas,. un diagnòstic del metge especialista, traumatòleg, dermatòleg, etc…

Realitzarem una primera sessió de prova per a que el pacient pugui experimentar les sensacions i el benestar

El tractament es realitza sense cap producte que pugui intercedir o afectar el teixit ni externament ni internament. És un mètode natural en el qual únicament s’utilitza una crema adient per a poder lliscar el manípul sobre la pell.

Pateixes de migranyes? Consulta’ns

Què podem tractar?

Amb els protocols d’Indiba Deep care podem treballar zones com:

Quan dura el tractament?

El nombre de sessions i la freqüència vindrà determinada per la valoració prèvia del tècnic terapeuta i per l’evolució del pacient una vegada iniciat el tractament. Es poden realitzar bons de 5 o 10 sessions, bons que seran sempre oberts i adaptables a l’evolució de la simptomatologia.

Informació Unimedic

Sabies que les afeccions a la pell com, psoriasi, rosàcia, dermatitis atòpica o acne tenen alleujament i millora del teixit amb Indiba Deep Care? 

Consulta l’apartat de solucions dermatològiques

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies