Radiofreqüència mèdica INDIBA® Deep Care

INDIBA®  és un sistema de radiofreqüència basat en la diatèrmia, que utilitza corrents elèctrics d’alta freqüència per a estimular els teixits en zones molt profundes que són molt difícils d’activar, augmentant el metabolisme cel·lular, el flux sanguini i a la circulació, al mateix temps que milloren l’oxigenació dels teixits i cèl·lules.

La tecnologia INDIBA® DEEP CARE ha estat reconeguda i premiada internacionalment comptant amb nombrosos estudis científics i 12 patents que han demostrat les propietats intrínseques de la freqüència 448kHz, com ara la seva acció normalitzadora de la funció cel·lular, la seva activitat regenerativa, i així com el seu efecte estimulador de les cèl·lules mare. És un tractament efectiu, profund, segur, agradable i sobretot durador. Es pot aplicar tant per a solucions de rejoveniment facial, remodelació corporal, tractaments de greix o cel·lulitis i rejoveniment corporal.  Es presenta com un autèntic regenerador cel·lular i del teixit, que millora l’exterior actuant des de l’interior.

radiofrecuencia lleida

Sessió facial amb INDIBA, tractament agradable e indolor.

INDIBA® DEEP CARE obté resultats des de la primera sessió i es mantenen més que altres radiofreqüències, ja que el seu efecte està basat en 3 EFECTES BIOLÒGICS: la BIOESTIMULACIÓ, la VASCULARITZACIÓ i la HIPERACTIVACIÓ. 

Al ser un tractament no invasiu que estimula la regeneració cel·lular, no té contraindicacions, ni efectes secundaris. A més, la sensació sobre la pell és molt agradable i plaent.

És molt efectiu també per a tractaments pre i  post cirurgia,  per les seves potents propietats antiinflamatòries per a poder treballar la pell abans de qualsevol intervenció i recuperar-la ràpidament després d’intervencions quirúrgiques ajudant a cicatritzar la ferida. 

Descobreix també els beneficis corporals: treballar la cel·lulitis, la flaccidesa, problemes circulatoris, lesions i gestió del dolor.

Indiba Deep Care es pot utilizar per a millorar els resultats com a tractament principal o en combinació(pre/post) amb:

Farciment i fils tensors reabsorbibles
Infiltracions amb àcid hialurònic
Neuroestimuladors atenuadors de línees d’expressió
Mesoteràpia
Plasma ric en plaquetes (PRP)
Peelings
Làser Co2 fraccionat/làser RF fraccionada ablativa
Làser IPL / vascular

Rejoveniment facial no invasiu

Quins són els beneficis de la radiofreqüència Indiba® Deep Care?

Els beneficis entre altres de la
radiofreqüència mèdica Indiba en el rostre son:

 • Reducció d’arrugues i
  línies d’expressió
 • Reducció de la inflamació
  i els hematomes
 • Ajuda a combatre l’acne actiu i les marques
 • Ajuda a disminuir i tractar la rosàcea
 • Acceleració de la
  regeneració del teixit
 • Efecte rejovenidor de
  manera natural
 • Retornar la lluminositat
  i la salut a la pell
 • Reafirma la pell del
  rostre I el coll
 • Eliminació de bosses
 • Gran generador tissular

Quantes sessions són necessàries?

Des de la primera sessió podràs veure els resultats del tractament Indiba Deep Care encara que, òbviament, dependrà dels objectius de cada persona, de l’estat de la pell i de les recomanacions dels especialistes.

La radiofreqüència Indiba té un efecte acumulatiu, per això els efectes seran més visibles a mesura que es van realitzat més sessions. Per normal general, es recomanen de 4 a 6 sessions de 45 minuts per al tractament facial i de 8 a 10 sessions d’1 hora per al tractament corporal. En finalitzar el tractament, els nostres especialistes recomanen realitzar alguna sessió  mensual de manteniment

És un tractament que també podem combinar amb diferents tècniques o tractaments per a focalitzar o englobar diferents problemàtiques.

Des d’Unimedic ens agrada personalitzar cada tractament a cada persona per poder aconseguir els millors resultats. Així, la radiofreqüència podem combinar amb peelings químics, amb bio estimulació dermoepidèrmica, tractaments revitalitzant, antioxidant, d’hidratació o fototeràpia.

Sempre adaptant-nos a les característiques de cada pacient.

 

Informació Unimedic

Tens marques d'acne o acne actiu?

Contacta'ns
per a qualsevol consulta o demana la teva cita

MEDICINA ESTETICA

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies