bodyshock radiofrequencia

PACK ZONES REBELS

Pack especialment ideat per aquelles zones que més ens preocupen i son més ressistens, com abdomen, cuides, glutis, avantbraç…

Consta de 5 sessions i UNA SESSIÓ EXTRA DE REGAL! En total 6 sessions amb les quals veuràs resultats immediatament. I el preu és fantàstic, et surt la sessió per només 55 euros amb una sessió extra de regal.

Sessions realitzades amb producte professional específic I aparatologia. Tractament molt personalitzat a les necessitats de cada cas. Gran satisfacció entre els nostres clients!

Posa’t en contacte amb nosaltres i concerta visita informativa gratuïta amb diagnòstic corporal gratuït. Per saber més clica zones rebels

Pack remodelant i drenant

Si el que necessites és remodelar i drenar retenció de liquids i greix acumulat aquest és el teu pack.

Consta de 5 sessions de LPG Endermologie i 2 PRESSOTERÀPIES  DE REGAL AMB EL TEU PACK. Et surt la sessió només per 35 euros i pots gaudir de dos sessions complertes de pressoteràpia.

Ara és el moment per a despertar el teu cos, drenar líquids i ajudar-te a posar-te en forma!

Posa’t en contacte amb nosaltres i concerta visita informaiva gratuïta amb diagnòstic corporal gratuït. Per saber més clicka lpg endermologie

pack remodeling drenant
massatge lleida

PACK MASSATGE DRENANT

Els beneficis del massatge són sobradament coneguts. Si prefereixes un massatge que t’ajudi a drenar líquids d’una manera súper relaxant i efectiva aquest és el teu pack!

Ara pots gaudir d’UN MASSATGE EXTRA DE REGAL en contractar el teu pack de 10 sessions. Cada sessió només costa 15 euros! No t’ho pots perdre surtiràs de cabina amb unaltra cara.

Si vols més informació posa’t en contacte a nosltres i concerta una visita informativa amb diagnòstic corporal gratuït .

PERDRE PES

Amb la dieta cetogènica de PRONOKAL pots perdre pes ràpidament amb seguretat i sempre sota seguiment mèdic. Amb suport continuo.

Una vegada aconsegueixes l’objectiu, una reeducació nutricional és fonamental per tornar a la normalitat i portar una nutrició saludable. Amb tot aquest proces sempre estaràs acompanyat/a.

Ara tens la primera visita d’inici completament gratuïta.

Concerta visita clicant a la icona del Whatsapp, truca’ns o envia’ns correu. 

pronokal lleida

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

unimedic lleida
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies