Amb aquest tipus d’aparatologia a Unimèdic podem tractar el pèl canós, pèl ros, pèl-roig o bé fi i residual que el làser no pot captar, tant a zones facials com a zones corporals. 

La utilització d’una o una altra aparatologia dependrà d’un diagnòstic amb el professional. 


Depilació amb ultrasons

Selectif per a pèl blanc

És un dels tractaments més innovadors per aconseguir l’eliminació del pèl blanc a la zona facial. L’absència de melanina fa que aquest tipus de pèl no es pugui tractar amb làser, ni molt menys amb aparells de llum polsada intensa (IPL).

UNIMÈDIC compta amb l’últim aparell per tractar el pèl blanc a la zona facial (mentó, llavi superior, llavi inferior, patilles, coll, celles…), o bé zones amb pèl residual o amb tatuatge.

L’aparell utilitza unes pinces molt precises que agafen el pèl produint una descàrrega d’ones ultrasòniques que van afeblint el pèl a mesura que avança el tractament. Així doncs, és una tècnica no invasiva i respectuosa amb la pell.

Depilació elèctrica.

Depilació elèctrica

La depilació elèctrica, a diferència del làser o la llum polsada, funciona per un sistema anomenat “electròlisi”. Consisteix en una reacció química que es genera en el teixit després de l’aplicació d’un  corrent galvànic.

La tècnica consisteix en la inserció d’una fina sonda de metall pel canal del fol·licle pilós. Una vegada aconseguida la base del fol·licle, s’aplica una petita quantitat de corrent que, dirigida al punt correcte i amb la intensitat i temps adequats, destrueix les cèl·lules germinatives responsables del creixement del pèl, deixant el fol·licle sense capacitat per a regenerar-se. 

Després es retira la sonda i s’extreu el pèl, que es llisca cap a l’exterior sense cap resistència. La formació i l’entrenament en aquesta tècnica són fonamentals per a aconseguir l’èxit del tractament. És un tractament molt eficaç en borrissol fi, pèl roig, clar o canós, principalment en zones facials i també en zones corporals concretes. 

Informació Unimedic

Tens un pèl que et molesta i no saps quin tipus de depilació necessites?

Vine a informar-te, demana cita, fem valoració i t’aconsellem el millor per desfer-te del pèl que et preocupa. Sense cost ni compromís

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies