Higiene facial personalitzada

A més d’una alimentació equilibrada i sana, factor que per al nostre equip tant de tractaments corporals com de facials, és de vital importància per a lluir una pell bonica, disposem de tractaments que fan que la nostra pell recuperi el seu equilibri tot ajudant a que lluexi bonica, hidratada i rejovenida.

Tenir una pell d’aspecte saludable, rejovenida i ben cuidada no és ni molt menys una qüestió d’invertir molt temps ni diners. Una bona higiene facial un cop al mes a qualsevol edat ajuda a equilibrar el ph de la pell, rehidratant-la adeqüadament i prevenint l’evelliment i la manca de nutrients.

A Unimèdic la higiene facial es realitza molt personalitzada, segons les necessitats ja que cada pell exigeix les seves cures epecífiques,  


higiene facial unimedic

Segons el tipus de pell i després d’un diagnòsctic facial, apliquem un peeling glicòlic que ajudarà a netejar i minimitza porus, unificar distonies, i renovar la pell.  A més, a Unimèdic la higiene facial és un moment de relaxaxió, és com un ritual, per a què la pell també noti els beneficis de la calma i el benestar.

Higiene facial amb glicòlics

-Estimular la producció de col·lagen
-Reduir l’acne i/o marques
-Reduir la inflamació i la congestió de la pell
-Produeix un corrent galvànic que permet la penetració de substàncies naturals i millora el flux sanguini.

Peeling químic. Quan el necessito?

El peeling és un dels pilars de tractament del rejoveniment cutani facial, ja que també torna a la pell el color, la textura i el to perduts tant amb el pas del temps com per la ingerència dels agents externs nocius. 

A mesura que passa el temps la nostra pell va rebent contínuament agressions diàries que la deterioren i la transformen. Els factors ambientals, el sol, el tabac, la contaminació, la deshidratació, la mala alimentació i l’estrès són els grans enemics de la pell.

En les pells joves això es tradueix en to grisós, apagat, amb falta de llum; amb porus dilatat i canvis de pigmentació en les pells greixoses i en una pell tacada, prima, menys elàstica i amb arrugues a les pells madures.

En les pells madures, La renovació cel·lular és molt més lenta amb els anys, es nota en una textura més aspra i seca i una pigmentació irregular. Per combatre tots aquests efectes, el tractament per excel·lència és EL PEELING QUÍMIC.

peeling quimic unimedic

...I en què consisteix el peeling químic?

EL PEELING QUÍMIC és un procediment que consisteix en l’aplicació d’una o més substàncies químiques sobre la pell produint una acceleració de la renovació cel·lular.

Té un efecte immediat, generalment visible, que permet una exfoliació de la pell (més o menys profunda) així com un efecte tardà de regeneració de la pell, reparant la matriu dèrmica (formació de nou col·làgen) i deixant-la sense determinats efectes estètics com taques, arrugues i deshidratació.

És produeix una lleugera descamació que serà proporcional a la naturalesa i a la concentració de l’àcid, al temps d’aplicació i al tipus de pell. S’aconsegueix així la renovació cutània global, la desaparició de lesions i defectes cutanis, així com la milloria del to i textura de la pell.

Quin tipus de peelings existeixen?

Hi ha de dos tipus:

-els peeling estètics, menys agressius que pot realitzar una tècnica estètica i es poden fer més sovint com a tractaments renovador i de manteniment, també com a efecte flash.

-Els peelings químics realitzats sota les mans del metge estètic especialistapeelings molt més profunds, treballant a capes més profundes de la pell i que són necessaris quan es presenten marques o taques més severes.

Decidir per un o per l’altra tipus serà sempre sota criteri del professional estètic i el seu diagnòstic facial així com els objectius al que es volen arribar en funció del tipus de pell.

Pells que necessiten peeling

  • Envelliment facial a causa de l’exposició solar
  • Arrugues fines i d’expressió 
  • Taques pigmentades
  • Irregularitats de la pell (acne, queratosis, pell seca)
  • Flaccidesa cutània
  • Estries
  • Cicatrius
  • Porus obert
  • Pells apagades  

Informació Unimedic

Sabies què?

Combinat amb sessions de radiofreqüència o micropunció obtenim uns resultats espectaculars des de la primera sessió. Consulta els nostres pacs de 5 o 6 sessions. 

Vine i et fem un diagnòstic facial gratuït!

Un diagnòstic previ de la pell és necessari per aplicar el producte adequat a la teva pell. És gratuït!
Online o presencial.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies