Potent antiaging, marques d'acne i cicatrius.

ALTA PENETRACIÓ D’ACTIUS DE QUALITAT FARMACÈUTICA PER A CADA NECESSITAT

És un llapis dèrmic amb capçal d’agulles de titani esterilitzades i intercanviables de microagulles completament indolor que s’utilitza per reafirmar, rejovenir la pell i treballar les marques de la pell. El podem trobar en diferents noms, Enpitsu, Nanopore, Microneedling, teràpia d’inducció al col·lagen.

Obre entre 500 i 750 microcanals per segon, aconseguint el millor resultat en menor temps, generant una reacció inflamatòria autoinduïda. Les agulles penetren perpendicularment a la pell causant el MÍNIM D’AGRESSIÓ possible.

micropuncio lleida
Sessió amb llapis Enpitsu.

Què aconseguim?

Amb aquest sistema, ajudem a fer que la pell augmenti l’absorció de les capes més profundes de la pell dels productes que apliquem simultàniament. Aquests productes amb alts principis actius són específics per a cada necessitat. Aconseguim així, corregir i difuminar arrugues i línies d’expressió, combatent la flaccidesa i les marques deixades per l’acne.

A quines zones
apliquem el llapis de microagulles?

Abans i després amb Micropunció o Microneedling Unimèdic
Abans i després de dues sessions de Micropunció+ Màscara led
antes y despues microneedling

Les zones facials que podem treballar són a més de tot l’oval facial, el contorn peribucal, el contorn d’ulls, el coll i l’escot. En funció de la zona a treballar utilitzarem un pack de productes específics per la zona.

Amb Eyecon d’Utsukusy treballem la zona periocular, disminuint la coloració, les arrugues i les bosses del contorn. Més informació de Eyecon 

Aplicacions corporals

Utilitzem la micropunció per millorar aspectes facials però també en zones concretes del cos, per difuminar estries o com ajuda a la introducció de potents actius anticel·lulítics, drenants, sobretot a zones com abdomen, glutis, flancs…

Poden combinar amb altra aparatologia com, per exemple, Indiba Deep Care per a intensificar el resultats.

La micropunció es pot combinar amb altres teràpies o aparatologia per accelerar o accentuar els resultats. Concerta visita informativa amb diagnòstic facial gratuïta i sense compromis.

Informació Unimedic

Necessites consells
sobre com millorar
la teva pell?

Vine a fer una informativa amb diagnòstic facial gratuït i deixa’t aconsellar. Contacta’ns

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies