Tractament antiaging personalitzat

La genètica explica part del nostre procés d’envelliment, però sabies que més del 80% de l’envelliment està determinat per les condicions de l’entorn, les experiències i l’estil de vida?

El nou tractament Age Element® de Mesoesteic és un tractament antiedat únic formulat amb un innovador complex amb acció epigenètica desmostrada. Permet dissenyar un protocol 100% personalitzat amb una eina de diagnòstic exclusiu que adapta el protocol a cada pacient, Així ens proporciona els màxims resultats i experiències úniques a cada sessió.

· Combat l’envelliment des de l’origen, recuperant la seva activitat regenerativa i proliferativa.

· Corregeix els efectes visibles de l’envelliment, amb una pell més lluminosa, ferma i visiblement més joves.

protocols age element

És un tractament antiedat únic formulat amb un innovador complex amb acció epigenètica desmostrada.

age element Mesoestetic

A Mesoestetic, un referent, especialista en cosmètica mèdica i medicina estètica, es desenvolupen solucions mèdic-estètiques d’avantguarda, fruit d’anys de recerca i avalades per resultats contrastats. Amb aquests protocols personalitzats desenvolupa el complex [meso]epigen systemTM, el primer reactivador intel·ligent dels mecanismes de la joventut. 

Una tecnologia que, a través de tres actius amb eficàcia epigenètica demostrada, augmenta la longevitat cel·lular, protegeix l’ADN i millora el rendiment cel·lular. 

·Àcid shikímic, que prolonga la vida de les cèl·lules i evita la senescència cel·lular mitjançant l’activació de SIRT1 (la proteïna de la joventut)

·Àcid maslínic que augmenta l’expressió de gens estructurals involucrats en la producció d’àcid hialurònic, col·lagen, elastina i proteoglicans, potenciant la hidratació, fermesa i redensificaciónde la pell.

·Isoquercetina, que proporciona una potent i intensa acció antioxidant, protegeix la pell dels radicals lliures i aporta lluminositat.

Informació Unimedic

Necessites consells
sobre com millorar
la teva pell?

Vine a fer una informativa amb diagnòstic facial gratuït i deixa’t aconsellar. Contacta’ns

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies