Reaction® Viora

TONIFICACIÓ I ANTIFLACCIDESA DES DE LA PRIMERA SESSIÓ

Reaction Viora®

Tecnologia combinada específica per a cúmul de greix i reafirmació

Reaction Viora® és actualment una de les tecnologies més avançades del mercat en tractaments estètics facials i corporals. Un tractament apte per a tot tipus de pells i que pot ser utilitzat tant en homes com en dones.

Reaction® de Viora és la nova generació de tractaments integrals per a remodelar el teu cos. Ha estat especialment dissenyat per a tractaments facials i corporals d’estirament i tonificació de la pell. 

Així, Reaction® està dissenyat per a tractar aquelles marques rebels de la cel·lulitis des de l’arrel i alhora reforçar les fibres de col·lagen existents, retornant a la teva pell una aparença més ferma i amb més to.

Tecnologia exlussiva

Reaction® de Viora incorpora la tecnologia exclusiva CORETM. Gràcies a aquesta avançada tecnologia,  un dispositiu que combina l’energia de radiofreqüència i buit, aquest sistema únic combina tres freqüències diferents que li permeten treballar amb diferents graus de penetració en la pell per a optimitzar l’efecte tèrmic en cadascuna de les seves capes, aconseguint una precisió i resultats espectaculars. 

Beneficis de la teràpia facial amb Reaction Viora

Els resultats de la teràpia facial de radiofreqüència Reaction de Viora es noten a l’instant i el millor, perduren en el temps. Sinònim d’eficàcia quant a tractaments per a la cara es refereix, és una solució que tiba la pell del rostre, rejovenint-la sense dolor.

És l’alternativa més adhient per a millorar el contorn dels ulls, tractar les ulleres i les bosses, així com per a reduir el greix que se situa en en la part inferior, com el mentó i la papada. A més, atorga un efecte de lluminositat natural sense necessitat d’acudir a procediments quirúrgics o invasius.

radiofrecuencia facial lleida

L’energia de radiofreqüència escalfa la dermis i estimula la sintesi de col·lagen amb la finalitat d’enfortir les fibres de col·lagen existents, millorant d’aquesta manera significativament la laxitud, flaccidesa i textura de la pell. 

Nombre de sessions necessàries

El nombre recomanat de sessions per a tractament facial amb Reaction de Viora és de 4 a 6 sessions, realitzant una sessió cada 21 dies aproximadament.

Zona específica: mentó i papada

Reaction® de Viora contempla un protocol per a la zona específica del mentó i la papada, atacant el cúmul de greix gràcies a la seva vacumteràpia o succió combinat amb la radiofreqüènica per a tibar i combatre la flaccidesa. el nombre de sessions i la seva freqüència variara en funció de la tiplogia de la zona

Resultats provats

La seguretat i eficàcia del tractament Reaction™ va quedar demostrada en estudis clínics realitzats en diversos centres i en els més de 5 milions de tractaments independents realitzats a tot el món, avalat per reconeguts professionals de la medicina estètica i actualment distribuït en més de 50 països.

Certificat CE i FDA

•Pell més ferma, llisa i lluminosa

•Redueix la flaccidesa i laxitud de la pell

Redueix les arrugues i efectes de l’envelliment

• Remodela el contorn

• Reafirma la pelL

 

Contacta'ns
per a qualsevol consulta o demana la teva cita

MEDICINA ESTETICA

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies