REACTION®
VIORA

ANTICEL·LULÍTIC REAFIRMANT

Reaction® Viora

Tecnologia combinada específica per a cel·lulitis i reafirmació

Reaction Viora® és actualment una de les tecnologies més avançades del mercat en tractaments estètics facials i corporals. Un tractament apte per a tot tipus de pells i que pot ser utilitzat tant en homes com en dones.

Reaction® de Viora és la nova generació de tractaments integrals per a remodelar el teu cos. Ha estat especialment dissenyat per a tractaments facials i corporals d’estirament i tonificació de la pell. Així mateix obté grans resultats com a tractament no invasiu de reducció de la cel·lulitis i contorn corporal.

Així, Reaction® està dissenyat per a tractar aquelles marques rebels de la cel·lulitis des de l’arrel i alhora reforçar les fibres de col·lagen existents, retornant a la teva pell una aparença més ferma i amb més to.

Tecnologia exlussiva

Reaction® de Viora incorpora la tecnologia exclusiva CORETM. Gràcies a aquesta avançada tecnologia,  un dispositiu que combina l’energia de radiofreqüència i buit, aquest sistema únic combina tres freqüències diferents que li permeten treballar amb diferents graus de penetració en la pell per a optimitzar l’efecte tèrmic en cadascuna de les seves capes, aconseguint una precisió i resultats espectaculars. 

Com funciona el tractament?

L’exclusiu mecanisme de ReactionTM combina, a més, teràpia de buit (succió) per als tractaments de reducció de la cel·lulitis assegurant una major penetració de la calor. Els quatre nivells de buit oferts augmenten el flux sanguini de l’àrea tractada i estimulen el drenatge limfàtic el que contribueix a l’estimulació del metabolisme de les cèl·lules grasses i a la disminució del seu volum. 

 

La combinació d’aquestes dues tècniques permet exercir un control superior sobre el tractament, que es tracti una àrea amb més precisió i que s’efectuï una major penetració dèrmica. 

En penetrar la pell en profunditat, l’energia RF ataca els dipòsits de greix eixamplats per a reduir el volum de les cèl·lules de greix, mentre la manipulació de buit augmenta la circulació de la sang i estimula el metabolisme. El resultat és una pell amb més to i més llisa a la vista.

Nombre de sessions necessàries

El nombre recomanat de sessions per al contorn corporal i la reducció de la cel·lulitis és entre 8 i 10 sessions, mentre que per als tractaments de flaccidesa de la pell poden ser necessàries entre 4 i 6 sessions

ReactionTM  amb 3 funcions

En funció del tipus de tractament i la zona a tractar comptem amb tres aplicadors: 

 

1

 BodyContour (BC) 

 tractaments de contorn de cos

Combina l’ús de radiofreqüència i buit. El BC permet tractar la cel·lulitis i reduir el volum en cuixes, glutis i abdomen 

2

FaceContour (FC) 

tractaments de contorn facial.

 Combina l’ús de radiofreqüència i buit. S’usa en àrees més petites i sensibles com el mentó, el coll, la part interna de les cuixes i braços.

3

Skin Tightening (ST)

 estirament de la pell en cara i cos

Tracta en cara i cos la pell laxa i flàccida, les línies fines i les arrugues, les cicatrius i redueix l’aparença de les estries.

Quines zones podem treballar amb Reaction® Viora

Reaction®Viora pot ser utilitzat per a fer tractaments en tot el cos, incloent-hi el rostre (doble mentó, pòmuls, celles, front, zona naso labial), el coll, escot, abdomen, glutis i la part interna i externa de les cuixes

Aquests tractaments són senzills i plaents i s’assemblen a un massatge de teixit profund combinat amb una aspiració suau sobre la pell.

Al no tractar-se de cirurgia, podràs recuperar la teva rutina diària després de la sessió

Resultats

Un tractament totalment indolor i d’efecte immediat que ofereix resultats visibles des de la primera sessió i que perduren amb el temps.

Aquest sistema modela i redueix la circumferència corporal en tan sols 4 sessions. Brinda resultats excepcionals sense temps d’inactivitat o molèsties.

•Pell més ferma, llisa i lluminosa

• Redueix la flaccidesa i laxitud de la pell

Redueix les arrugues i efectes de l’envelliment

• Remodela el contorn

• Reafirma la pelL

 

Resultats Provats: 

La seguretat i eficàcia del tractament Reaction™ va quedar demostrada en estudis clínics realitzats en diversos centres i en els més de 5 milions de tractaments independents realitzats a tot el món, avalat per reconeguts professionals de la medicina estètica i actualment distribuït en més de 50 països.
Certificat CE i FDA

Contacta'ns
per a qualsevol consulta o demana la teva cita

MEDICINA ESTETICA

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies