Cosmelan® tractament despigmentant.

COSMELAN® és el mètode despigmentant professional de referència a nivell mundial per a tractar les taques cutànies més severes i resistents.

Excel·lents resultats a curt i llarg termini gràcies al seu mecanisme d’acció únic i dual: correctiu i regulador. D’una banda elimina la taca visible, però a més actua sobre l’origen del problema, regulant la sobreproducció de pigment per a evitar la seva reaparició.

En què consisteix el tractament COSMELAN?

Cosmelan® és un tractament d’una durada aproximada de 6 mesos que combina una única sessió en cabina i una pauta domicicliària per a obtenir un óptim resultat.

1/PRIMERA FASE: DESPIGMENTACIÓ INTENSIVA

En aquesta fase s’eliminen els dipòsits de melanina i s’estimula la renovació de les primeres capes de la pell, millorant el seu aspecte i reduint la intensitat de la taca.

En cabina
Una única sessió en cabina on el professional estètic aplica la màscara d’acció despigmentant intensiva

Pauta d’aplicació
El professional estètica aplica una màscara despigmentant intensiva Cosmelan 1. A continuació, una vegada aplicada la màscara el client torna al seu domicili i la deixa actuar el temps indicat pel professional entre 8-12 hores.

2/PRIMERA FASE: PACK TRACTAMENT D'ÚS DOMICILIARI

 Despigmentació, regulació i control

48-72 hores després de retirar la màscara, és necessari completar l’acció correctiva del mètode i regular la sobreproducció de la melanina, pigment que dona la coloració a la taca.

En domicili. 

El client, sota les indicacions i recomanacions del professional estètic, ha de seguir una pauta d’aplicació dels cosmètics complementaris al mètode que varia segons la fase i l’evolució del tractament

Continua el procés de despigmentació i actuem sobre l’origen del problema per a un resultat durador

cosmelan lleida

Cosmelan® funciona amb qualsevol tipus de taca?

Amb Cosmelan® tractem tot tipus de taques que siguin d’origen melànic, és a dir, aquelles taques que s’originen per una sobreproducció de melanina desencadenada per diversos factors (factors hormonals, genètics, post-acne, post-depilació, etc) i que empitjoren a causa de l’exposició solar. Per tant, Cosmelan® és efectiu per a tractar les taques com: Melasma, taques d’origen inflamatori (HPI), lèntigs solars, senils i pigues.

Poden tornar a aparèixer les taques una vegada finalitzat el tractament amb Cosmelan® ?

Després del tractament professional amb Cosmelan® és possible eliminar l’excés de pigmentació de manera visible. No obstant això, es tracta d’un procés dinàmic, on el desequilibri que les va formar pot provocar la reaparaicó. per això malgrat no veure les taques, és imprescindible l’aplicació d’un tractament despigmentant regulador diari i fotoprotecció tot l’any per a evitar la repigmentacició.

Informació Unimedic

Un bon resultat passa per un bon diagnòstic. Reserva la teva cita informativa completament gratuïta i amb assessorament.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies