Drenar
retenció de líquids
i greix amb pressoteràpia

La pressoteràpia és la solució més ràpida i eficaç per reduir i fins i tot evitar la retenció de líquids. T’expliquem per què.

El cos té un mecanisme natural per emmagatzemar l’aigua i els ions, igual que ho fa per emmagatzemar l’excés de calories com a greix. A les festes nadalenques, per exemple, mengem i bevem més del compte i abandonem moltes de les activitats físiques que fem regularment.

Aquest increment de volum que veus en el mirall pot ser que solament sigui aigua, és a dir, un excés de líquids que el teu cos ha retingut i no els pot eliminar. També és a causa d’un excés d’aigua i greix que s’acumula en zones específiques formant així la temuda cel·lulitis. Va molt associat al tipus d’alimentació que portemSabies que en les dones un excés de retenció de líquids és a causa de la falta de proteïnes que incloem en els nostres àpats?

És per això que, com amb tot tractament d’aparatología estètica, és molt recomanable complementar-ho amb una dieta saludable i exercici moderat.

Bons i sessions de pressoteràpia

Els bons de pressoteràpia no solen tenir un preu excessivament alt pel que aconseguim realitzar un tractament complet per un cost assumible. 

Solen recomanar-se una sessió setmanal durant 2 o tres mesos. Parlem d’un tractament indolor i molt senzill que dura entre 30 i 45 minuts.

Pressoteràpia per a drenar retenció de líquids

Beneficis de la pressoteràpia

Millora del sistema circulatori. Amb l’oxigenació aconseguim reduir la inflor i la pesadesa de les cames. 
Ideal per a persones que sofreixin de cames cansades o tinguin problemes circulatoris.
L’eliminació de toxines és un altre dels beneficis d’estimular el sistema limfàtic.
Eliminació de greix acumulat com la cel·lulitis. Veurem una millora considerable si seguim un tractament

Consells per a evitar la retenció de líquids

Avancem 6 consells perquè ajudis al teu cos a eliminar líquids i a evitar retenir-los de manera permanent.

1.- Beu més aigua: A més de netejar els ronyons i tot el sistema digestiu i hidratar cos i cervell, l’aigua fa que el teu metabolisme funcioni més eficaçment i eliminis més líquids a través de l’excreció.

2.- Un dia detox a la setmana: Tria un dia de cada setmana per depurar el teu organisme menjant només fruita com la pinya o, si prefereixes alguna cosa calenta, un dia a força de sopa de miso i te kutxa.

3.- Activitat física sí o sí: Almenys dos dies a la setmana hauràs de practicar alguna activitat física que et faci suar. Això significa estimular el teu sistema cardiovascular durant almenys 50 minuts per sessió seguits d’uns bons estiraments per evitar lesions.

4.- Sobretaules diferents: Una vegada has acabat de menjar procura sortir a caminar o a l’aire lliure. Pots continuar conversant mentre camines.

5.– Esmorzar millor que sopar: Si no pots, millor que ho facis al migdia que a la nit. A la tarda sempre pots fer activitats per «fer baixar el menjar». A la nit, amb l’estómac en repòs ple de sucres, grasses i alcohol estaràs fabricant milions d’adiposis.

6.- Una sessió de pressoteràpia cada 3 dies ajudarà al teu sistema limfàtic a eliminar greixos i toxines sense que hagis de fer cap esforç.

Teràpies combinades
amb pressoteràpia

A  UNIMÈDIC ens agrada personalitzar els nostres tractaments en funció de les necessitats de cada cos i de les expectatives de cada usuari. Per això creem les Teràpies Combinades on utilitzem la nostra aparatologia i tractaments amb producte per a potenciar els efectes i aconseguir uns millors resultats. 

La pressoteràpia ajudarà a drenar líquids i adipositats treballades amb la radiofreqüència mèdica Indiba, essent un aliat perfecte per a completar el tractament.

Combinada  amb  Reaction Viora aconseguim que els nòduls de greix treballats amb Reaction es drenin més ràpidament, convertint-se per tant en un aliat perfecte .

Complementant amb Bodyshock de Mesoestetic aconseguim millorar la textura de la pell de zones com glutis, cartutxeres o abdomen eliminant amb potent productes i envolcalls els cúmuls no desitjats de greix. 

La eficàcia de la maderoteràpia en l’eliminació d’apisositats i la seva acció drenant es suma a la pressoteràpia per accelerar aquest procés d’eliminació de líquids, greix i toxines, amés de forma natural.

No saps quin és el millor tractament
per a tu?

Primera visita informativa amb diagnòstic corporal gratuït.
Contacta'ns, només cal reservar una cita!

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies