Tel. 973 230 634 / Mòbil 688 36 7326 (WHATSAPP)

En què consisteix
la tècnica
del Microblading?

El microblading és una tècnica de bellesa centenària, originària d’Àsia (Japó i la Xina) on va començar a practicar-se.

És l’última tècnica dins de la indústria del maquillatge permanent en la creació de disseny de celles pèl a pèl, de ràpida cicatrització i d’aspecte molt més natural.

Es realitza amb una ploma de metall i una agulla especial que aconsegueix un disseny 3D, dipositant pigment en l’epidermis.

Els pigments inorgànics amb base mineral són hipoal·lèrgics, fent menys arriscat l’implant i sense possibilitat de reaccions al·lèrgiques.

Aquesta tècnica és més superficial que la micropigmentació i crea un aspecte de cella molt natural.

També es pot espessir, enfosquir les celles ja existents donant-los una forma més sensual i bonica amb un acabat ben definit.

Les persones que no es troben còmodes amb les celles o que pateixen d’alopècia, trigonomètrica o qualsevol altra condició de pèrdua de cabell com quimioteràpia es beneficien particularment.

Es pot realitzar tant en dones com en homes, independentment del seu origen ètnic, edat o tipus de pell. Està contraindicat en persones que pateixin de diabetis o problemes de tiroides, ja que el   pigment s’esvairia.

Els pigments utilitzats en aquest mètode es mimetitzen amb el color de la pell i el cabell donant-los així a les celles un aspecte natural. Els resultats duren uns dos o tres anys depenent de les cures de la pell i l’edat del pacient.

Els traços que s’aconsegueix amb aquesta tècnica són molt nítids i no hi ha vessaments, Es realitza un dibuix de la cella pèl a pèl donant-li un aspecte més natural.

La bellesa és accentuar la naturalitat del que ja tenim, sense additius innecessaris.

Eva Filimonova

ESPECIALISTA EN MICROPIGMENTACIÓ I MICROBLADING

Micro-
pigmentació estètica

Llavis amb efecte 3D i colors suculents

Colors bonics, perfilats amb un toc natural, redibuixant el volum del llavi d’una manera subtil. El conjunt són uns llavis més voluminosos i accentuats

Intensifica la mirada amb eyeliner

La línia es personalitza en funció del que es necessita aconseguir. Perfilar entre les pestanyes li confereix a la mirada una intensitat subtil o bé dibuixar un perfilat més gruixut per a un aspecte més glamurós i sempre perfecta.

Micro-pigmentació reparadorara

Cicatrius, taques, reconstrucció d'aurèola

Tot i que no elimina el rastre de les cicatrius per complet, utilitzar aquesta tècnica oculta marques a la pell. El pigment és injectat a una profunditat de 0.25 a 1.75 mil·límetres aproximadament, amb la qual cosa les cicatrius profundes són més difícils de dissimular. No obstant això, atès que se li dóna una tonalitat similar a la resta de la pell passen més desapercebudes.

Micro-pigmentació per alopècia masculina

La micropigmentació capil·lar és la tècnica que injecta pigments sota la pell del cuir cabellut amb l’objectiu de donar una millor aparença a persones amb alopècia. Es realitza amb instrumental que treballa a nivell epidèrmic. i és similar a l’utilitzat en la micropigmentació de celles i altres parts corporals.

La seva funció consisteix a donar un aspecte de cap afaitat o rasurat en lloc de la visió de calvície total amb calba brillant. El tractament amb micropigments per a la calvície dura tres sessions aproximadament.

Qui són les persones adequades per a la micropigmentació capil·lar?

Els candidats idonis són aquelles persones que tenen pèrdua de pèl irreversible i que a més no són bons candidats a l’empelt capil·lar.

Els pigments capil·lars cobreixen el cuir cabellut amb una tonalitat similar a la del pèl natural. Així és creada la sensació d’una major quantitat de pèl i és també considerat un mètode alternatiu als talls de cabells per ocultar la calvície en dones amb alopècia.

La realització de la micropigmentació és sense cirurgia, no necessita ingrés i tampoc post-operatori. És un tractament capil·lar ambulatori, és a dir, es realitza la sessió i el pacient pot continuar amb la seva activitat normal.

Quin és la duració del tractament? Pot durar des d’un any fins a tres anys aproximadament, tot i que hi ha casos que arriben fins a cinc anys. Segons el tipus de pigment utilitzat, orgànic o inorgànic, i el tipus de pell, la variabilitat en l’organisme pot ser molt diferent. El termini de temps mitjà que es considera adequat és de 3 anys, dates més altes és difícil que el color a la pell sigui uniforme.

Evolució després de la micro-pigmentació

1.Finalitzat el tractament apareixerà una lleugera inflamació del cuir cabellut. Això és normal a causa de la manipulació de les agulles però són símptomes suaus. Pot ocórrer que els porus de la pell alliberen part de la tinta pigmentada que ha estat injectada en excés. És un procés normal i no influeix en la qualitat final del pigment del cap.

2.Durant uns dies tot el cuir cabellut es cobrirà amb una fina crosta. De vegades, alguns pacients s’espanten perquè pensen que el color del pigment és més fosc del que caldria. És una il·lusió produïda per la cicatrització mil·limètrica dels porus. Passats uns dies la crosta cau i deixa visible un color una mica més fosc del desitjat.

3.Tres setmanes després, amb la recuperació de les cèl·lules dèrmiques superficials es generen les fibres de col·lagen que enforteix la pell donant l’elasticitat necessària perquè el cuir cabellut acabi de curar. Amb aquest procés la tonalitat del pigment baixa lleugerament i és, al voltant de 10 – 20 dies quan es pot començar a apreciar el color final de la micropigmentació de la calvície.

4 Finalment, i després de la recuperació total de la pell i l’epidermis, és quan finalment el pacient pot veure com el to de la pigmentació és el que lluirà durant força temps.

Concerta la teva visita informativa sense cost i vine a conèixer l’Eva Filimonova i deixa’t aconsellar.

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Ultimate Laser, slu