Causes de la pèrdua de col·lagen

A mesura que la pell envellida perd les seves proteïnes estructurals (col·lagen i elastina), es torna laxa i comença a despenjar-se, la qual cosa contribueix a un aspecte cansat i envellit. 

Aquests son les principals causes de l’envelliment de la nostra pell:

· Descens en el nivell de col·lagen

· Canvis en les característiques histològiques (distribució de les fibres de col·lagen)

· Canvis en la ultraestructura (desorganització de la xarxa de col·lagen)

· Fragmentació fibril·lar; el fibroblast ja no es pot enllaçar

Com funciona el tractament amb Ellansé®?

Ellanse® funciona de manera diferent i natural,  aprofita la resposta natural de l’organisme per a estimular la formació del seu propi col·lagen.

Gràcies a les seves propietats úniques, no sols corregeix les arrugues i els plecs, sinó que també estimula la producció de col·lagen propi per a tractar realment les causes subjacents de l’envelliment facial. Els efectes són graduals i duradors, donant-li una aparença juvenil i natural al rostre.

Éllansé® el tractament ideal per a mi?

Disposem de diferents tractaments per a enrrerir els efectes de l’edat a la nostra pell, escollir un o unaltra anirà en funció de les necessitats específiques de cada cas, de les expectatives i resultats que es poden obtenir i les característiques intriínsiques de cada pacient.

A Unimèdic sempre creiem que un bon assessorament és la clau per a l’èxit de qualsevol tractament, per això és molt important poder concertar una primera visita personal amb la professional mèdica per poder realitzar un bon diagnòstic.

Informació Unimedic

Concerta visita informativa amb diagnòstic inclòs completament gratuïta i descobreix quin és el millor tractament per a la teva pell

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies