Recupera la fermesa del rostre sense cirurgia

Qué són els fils tensors PDO?

Els fils tensors són fils de sutura de Polydioxanone (PDO), un material reabsorbible que inserim en la pell mitjançant unes agulles fines, sense realitzar incisions, ni ancoratges. Es tracta d’una tècnica no invasiva que retornarà la fermesa a la teva pell ja que aquests fils estimulen en la zona tractada la producció de col·lagen, elastina, fibroblasts i àcid hialurònic en el nostre organisme.

Com es realitza el tractament amb fils PDO?

La tècnica consisteix en l‘aplicació dels fils, mitjançant fines agulles en la dermis i teixit subcutani, traçant diferents patrons (emmallat, lineals…) per a augmentar l’elasticitat i tensió de les zones tractades.

La mínima lesió produïda (inflamatòria) estimula la formació de fibroblasts i la gènesi de nou col·lagen al voltant dels fils, la qual cosa a més de generar tensió, redensificarà la pell, millorant la seva textura i aparença.

Per a què estan indicats el fils PDO?

Indicat en el tractament d’arrugues fines i solcs, flaccidesa cutània facial i de coll o en pèrdues d’elasticitat i vitalitat cutània.

Recomanem fer una revisió als 10 mesos del tractament per a valorar l’estat de la pell, i programar un tractament de manteniment quan s’hagi complert l’any.

Contraindicacions

Es valora, mitjançant la història clínica prèvia la situació de cada persona, però considerem contraindicat el tractament en:

· Infecció en la zona de tractament.
· Malalties autoimmunes o alteracions de la coagulació.
· Embaràs i lactància.
· Intolerància o hipersensibilitat al material (pdo).

 

El tractament amb fils pdo és perfectament compatible amb altres tècniques de rejoveniment facial (toxina botulínica, materials de farciment, plataforma Ellipse, mesoteràpies facials, radiofreqüència…), respectant els temps d’espera entre tractaments segons el cas i la zona a tractar.

Concerta visita informativa, sense cost ni compromís amb diagnòstic facial inclós.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies