La maderoteràpia: tècnica mil·lenària que està de moda

De ben segur n’has sentit parlar molt darrerament, com a tractament estrella dels famosos..I que és la maderoteràpia?

La maderoteràpia és una tècnica mil·lenària originaria a Orient que s’utilitzava terapèuticament per a dolors musculars i alleujament de dolors.

Cada vegada més pacients recorren a ella per a alleujar problemes comuns com la retenció de líquids, dolors articulars, l’acumulació de greix i fins i tot l’estrès i a més de forma natural i sense cap contraindicació.

Com es realitza el tractament?

La maderoteràpia utilitza accessoris de fusta per a estimular cada àrea del cos sense crear problemes als teixits. Treballa el sistema nerviós, provocant així una estimulació energètica i una relaxació profunda que aporta benestar i tranquil·litat.

Com la gran majoria de les tècniques de massatge, la maderoteràpia prové de la tradició oriental, on era comú fer servir diferents instruments per a ajudar a obtenir un millor resultat en els massatges.

La fusta de faig és el material més comú del que estan fabricats aquests instruments. I s’elaboren d’una manera artesanal, per la qual cosa queden lliures de dissolvents petroquímics, resines, acríliques, etc.

La tècnica en la maderoteràpia està composta, en la majoria dels tractaments, de tres etapes.

La primera és una senzilla maniobra de bombament o massatge limfàtic per a preparar la pell i moure el greix. Després es realitza un massatge reductor, I finalment, es realitza el massatge amb els aparells de fusta.

Beneficis de la maderoteràpia

>Treballa la cel·lulitis

La cel·lulitis es pot tractar eficaçment gràcies a la maderoteràpia, ja que els massatges ajuden a millorar la circulació i drenar el cos combatent la retenció de líquids que és una de les principals causes de la cel·lulitis.


La millora aplicant maderoteràpia és evident i fins i tot arriba a eliminar per complet uns certs tipus de cel·lulitis.

>Drenant i tonificant

El massatge amb elements de fusta estimula el moviment dels greixos i la seva eliminació. A més, no sols es drenen adipositats localitzades sinó també líquids.

>Elimina toxines

Aquesta tècnica contribueix a activar el sistema circulatori i limfàtic de tal forma que facilita l’eliminació de toxines del cos, unes substàncies que poden sobrecarregar i perjudicar l’organisme.
Gràcies a aquesta depuració, el sistema limfàtic es regenera i el sistema immunitari es reforça millorant el nostre estat de salut general.

>Activador de la circulació

Gràcies a aquesta tècnica terapèutica ajudem a estimular, equilibrar i
recuperar l’energia vital activant el sistema circulatori i el sistema
limfàtic.


> Relaxament

El sistema nerviós es relaxa, l’estrès s’allunya, la tensió acumulada
s’allibera i la sensació de benestar inunda els sentits
durant cada sessió.
Sens dubte, una experiència saludable i relaxant que tothom hauria de provar.

Informació Unimedic

Tens dubtes? És un tractament ideal per a tu? Com funciona?

Molt fàcil! Envia’ns un missatge, correu o truca’ns i concertem una visita informativa sense cost ni compromís. T’expliquem, ressolem els teus dubtes i et donem informació ajustada a les teves necessitats i expectatives.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies