Tractament professional
antiacne Acnelan®
de Mesoestetic

Acnelan de Mesoestetic

 

Mètode professional per al tractament intensiu per a pells amb tendència acneica o seborreica.
 

Acnelan exerceix una acció transversal i simultània sobre els diferents factors que predisposen les pells acneiques.. 

L’eix de la seva formulació gira entorn de l’acne complexTM, un complex únic d’actius seleccionats específicament per les seves propietats complementàries. En la seva composició destaca la presència de l’àcid salicílic, l’àcid mandèlic i el lepargilat sòdic que al costat de l’exclusiu bexaretinyl complex exerceixen una acció sinèrgica única, proporcionant neteja i renovació integral de la pell acneica i seborreica.

A nivell in-vitro s’han avaluat les propietats dels actius de l’acne complex™ en la reducció del rubor i la tumefacció de les lesions, així com l’efecte despigmentant mesurat com la reducció de la capacitat de síntesi de melanina.

Informa’ t també d’altres tractaments per  acne com  Indiba® Deep Care, màscara led o fototeràpia IPL.

El mètode Acnelan combina un tractament mèdic intensiu amb una completa línia de productes de manteniment domiciliari que inclou: una escuma de neteja diària, una crema d’acció multifocal global d’ús diari, una mascareta facial desincrustant, purificant d’ús setmanal i una crema d’ús focal.

El protocol d’aplicació del tractament mèdic consta de 3 sessions que es realitzen amb un interval de 15 a 21 dies entre sessió, segons el criteri de l’especialista i sobre la base de la sensibilitat i capacitat de recuperació de la pell tractada.

Informació Unimedic

Necessites ajuda?

Concerta visita informativa de
dignòstic facial gratuit i t'aconsellem!

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies