Peelings químics, renovar la pell

El peeling és un tractament que té com a objectiu millorar les alteracions que es produeixen en les capes superficials de la pell.

Es basa en una exfoliació controlada de la pell sota la influència de substàncies químiques com l’àcid glicòlic, l’àcid salicílic i/o els fenols.

Tipus de peeling

Els peelings químics es poden utilitzar per a tractar diferents problemes de la pell. Per això, segons el que vulguis solucionar, se’t recomanarà el tractament en una d’aquestes tres profunditats:

· Peeling químic suau o superficial
· Peeling químic mitjà
· Peeling químic profund

El nostre metge estètic t’aconsellarà quin tipus de peeling és el més adhient per la pell. 

Què tracta un peeling químic?

Redueix les arrugues i línies d'expressió.

Els peelings químics redueixen l’aparença de les línies d’expressió i les arrugues en eliminar la capa externa de la pell per a revelar una nova pell més fresca i suau. A vegades, una exfoliació lleugera és suficient per a tractar les arrugues superficials. Depenent dels teus objectius estètics, un peeling mitjà o profund pot ser la millor solució.

Difumina taques Solars i tracta problemes de pigmentació

Sabies que l’exposició a la radiació de la llum solar suposa fins al 90% dels signes d’envelliment prematur? Afortunadament, els peelings químics poden ajudar a reparar i revertir el mal solar en la pell de la cara, mans, coll i pit. Prendre’t de debò la protecció solar t’ajudarà a mantenir la teva pell fresca i juvenil molt de temps després que acabis el teu tractament de peeling químic.

Els peelings químics són excel·lents per a corregir problemes de pigmentació com melasma, hiperpigmentació i descoloració a causa de taques de l’edat i cicatrius d’acne. Són efectius en la cara, mans, coll i pit.

Acne

Nombrosos estudis han revelat que els peelings químics que contenen àcid salicílic redueixen l’acne en un 47-75%. Entre el 50-95% dels pacients van comprovar que la seva acne va millorar significativament amb els peelings que contenien àcid glicòlic també. La majoria dels peelings químics que tracten l’acne solen ser suaus, ja que l’acne generalment és un problema superficial de la pell.

Cicatrius

El peeling químic mitjà pot tractar tant l’acne superficial com algunes cicatrius lleus, ja que és capaç de penetrar més profundament en la pell. Per a disminuir l’aparença de cicatrius més significatives causades per l’acne, es requereix un peeling més profund. Els estudis indiquen que el peeling amb fenol és capaç de reduir l’acne en pràcticament qualsevol pacient, a més de millorar la gravetat general de les cicatrius en una mitjana del 75%.

Millora la textura i el to de la pell

A més d’abordar els teus problemes actuals de la pell, un tractament de peeling químic facial també estimula el creixement de pell nova i fresca. Això rejoveneix el to general i la textura de la seva pell, donant-li una lluentor saludable i bonica.

Concerta visita informativa gratuïta amb diagnòstic facial gratuït. Deixa’t aconsellar i llueix pell renovada

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies