Revolucionària tecnologia sense cirurgia ni infiltracions:
PlexR®

plexr lleida

PlexR® és el dispositiu d’exèresi més avançada en el sector de la medicina dermatològica dels últims anys.

No es tracta d’un làser, ni tampoc d’un bisturí elèctric, encara que sembli funcionar com a tal. Aquest nou sistema funciona per un principi físic científic molt complex però molt simple alhora.

El principi de funcionament del Plexr® es basa en la generació d’una diferència de potencial de càrrega electromagnètica entre la punta del manípul, que es pot descriure com una massa activa, definida entre 2 paràmetres fixos de freqüència i tensió, i la pell del pacient.

L’estructura electromagnèticament estable dels àtoms del gas és alterada amb aquesta mena d’energia, produint l’excitació dels elements continguts en l’espai o distància entre l’agulla i el teixit.

Els àtoms absorbeixen l’energia, els electrons es mouen en els orbitals més externs, generant un raig actiu de  d’alta energia focalitzada, en el qual en l’impacte sobre el teixit produeix una Desestructuració electromagnètica de la capa superficial de queratinòcits, mitjançant un procés de sublimació, passatge des de l’estat sòlid fins a l’estat gasós.

PlexR®en medicina estètica

La correcta i equilibrada definició dels dos paràmetres de tensió i freqüència permet treballar els estrats més superficials de la pell (epidermis) sense tocar l’estrat germinatiu.

El Plasma generat amb aquestes regles perfectament preseleccionades , no arriba a la papil·la dèrmica i no afecta els estrats subjacents.

Per tan el fà un dispositiu segur, eficaç i pràctic.

Com funciona PlexR®?

A través de la ionització dels gasos continguts en l’aire s’obté un petit arc energètic entre la punta del manípul i el teixit, amb el qual es tracten les àrees dèrmiques i epidèrmiques afectades sense transferir calor no desitjada a les zones circumdants i sense tocar la pell, el resultat és una cremada controlada en cadascun dels «punts de tret».

Aplicable a qualsevol fototipus de pell i en qualsevol zona.

L’alteració dels àtoms de les cèl·lules sobre les quals actua (els corneòcits) provoca que passin de sòlids a gas (fum que observem en fer el tractament). Es tracta l’epidermis i amb la seva calor selectiva s’arriba a bio estimular la dermis sense traspassar papil·la dèrmica i podent-se aplicar a qualsevol fototipus de pell i en qualsevol zona (cartílag, mucosa, pèl, etc.).

Què es pot tractar amb PlexR®?

· Blefaroplàstia no quirúrgica (parpelles)

· Rejoveniment periocular

· Rejoveniment peribucal

· Arrugues, rejoveniment del rostre

· Rejoveniment coll i escot

· Rejoveniment zona orelles

· Lesions protuberants

· Berrugues

· Xantelasmes

· Míliums …

Quantes sessions són necessàries?

En sessions benignes protuberants en general és suficient amb una sessió, en el cas de rejoveniment entre dues o tres sessions.

És segur PlexR®?

La «cremada» és superficial i controlada no passa la làmina basal donat que els seus paràmetres de tensió i freqüència són fixes i d’aquesta forma l’energia és estable. Es forma una crosta i el metge no pot anar més enllà de l’epidermis per la qual el metge no pot anar més enllà de l’epidermis, així la seguretat és total

Durabilitat

Els resultats naturals i progressius són permanents relatius a l’envelliment cutani habitual amb el pas dels anys.

Precaucions

Higiene, hidratació i precaució amb el sol.

El pacient no pot exposar la zona tractada al sol una setmana abans ni els tres mesos posteriors. El pacient ha d’utilitzar crema fotoprotectora factor 50 mínims tres mesos després del tractament.

Rentar amb aigua i sabó neutre les zones tractades 2 o 3 vegades al dia fins que caiguin completament les crostes.

És recomanable l’ús d’un antisèptic els primers quatre dies posteriors al tractament.

Mantenir molt hidratada la zona una vegada caigudes les crostes.

Informació Unimedic

Dubtes?

Concerta visita informativa, amb diagnòstic completament gratuïta i sense compromís…

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies