Baixar de pes ràpidament amb garantia mèdica

dieta cetogenica keto

El mètode pronokal es realitza sempre amb protocols i seguiment mèdic.  

En què consisteix la dieta PRONOKAL?

El Mètode PronoKal®, basat en la Dieta Proteinada, redueix la ingesta de greixos i sucres però, a diferència d’altres dietes, aporta la quantitat de proteïnes necessària per al funcionament de l’organisme i permet que la pèrdua de pes es realitzi a costa de la massa grassa. Aquesta característica, a més de la seva aplicació personalitzada sota supervisió mèdica, fa que el Mètode PronoKal®  sigui un tractament de provada eficàcia i seguretat per a tractar el sobrepès i l’obesitat.

Seguiràs una dieta cetogènica, baixa en hidrats de carboni i grasses, amb una adequada aportació de proteïnes que et permetrà perdre greix i preservar la teva massa muscular. Perdràs pes des dels primers dies i et sentiràs amb energia sense passar fam.

Inicialment, combinaràs aliments PRONOKAL i verdures, i progressivament introduiràs els diferents grups d’aliments. El teu mèdic dietista t’ensenyarà les pautes adequades per a una alimentació saludable amb un programa personalitzat d’activitat física.

Què és la dieta cetogènica o dieta keto?

La dieta cetogènica o dieta keto és un tipus de dieta que permet, fonamentalment, perdre pes a costa del greix. No obstant això, cada vegada sorgeixen més tipus de dietes cetogèniques: la baixa en greixos, la molt baixa en greixos, l’alta en greixos…

L’única que ha demostrat la seva eficàcia i seguretat en la pèrdua de pes mitjançant estudis científics és la dieta cetogènica molt baixa en greixos combinada amb activitat física i supervisió mèdica, com la que se segueix en els mètodes de PronoKal®.

A Unimèdic t’ajudem a perdre pes ràpidament amb garantia mèdica. L’especialista mèdic t’acompanyarà en tot el procés. Una vegada assolits els objectius, et derivem a la nostra nutricionista per aconsellar-te com mantenir-te en el teu pes.

Informació Unimedic

Concerta visita informativa amb el metge especialista

T’aconsellem i t’informem de tots el passos.  

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies