Ulleres, com millorar la mirada i eliminar l'aspecte cansat?

Sabem que les causes de les ulleres poden ser provocades per estrès,falta de son, edat o per causes genètiques i sabem com ens apaga i ens dóna un aspecte cansat al rostre i volem eliminar-les per poder tenir millor aspecte. Hem provat molts remeis i hem intentat dormir prou però no marxen!

L’aplicació d’àcid hialurònic a la zona d eles ulleres és sens dubte és uns dels tractaments més demandats pels nostres pacients. L’àcid hialurònic en ulleres ens permet recuperar el volum perdut, emplenant la ullera per a igualar i projectar la zona quan tenim una depressió molt marcada.

L’àcid hialurònic té a més la propietat d’hidratar en profunditat, per la qual cosa millorarà la pell de zona de la ullera, millorant la textura, ja que augmentarà la producció de col·lagen i elastina.

 

Com es realitza el tractament amb àcid hialurònic?

El tractament amb àcid hialurònic en ulleres és molt senzill i es realitza en consulta en poc temps, si el pacient el precisa, podem aplicar una crema anestèsica per a reduir les petites molèsties.

A través de microcànules a la zona de la ullera es pot reduir la
inflamació que causa la ullera. Una vegada que s’ha procedit a realitzar la infiltració d’àcid hialurònic, es realitza un lleu massatge per a distribuir bé el producte.

El tractament d’ulleres amb farciment d’àcid hialurònic té una durada d’aproximadament 6-12 mesos en funció del pacient. 

L’àcid hialurònic és un principi actiu totalment reabsorbible i biocompatible, amb el pas del temps, es reabsorbeix progressivament, deixant la zona com estava abans del tractament. Es poden anar fent retocs per refrescar la zona i mantenir la zona de la ullera bonica.

Informació Unimedic

Necessites consells
per millorar aspectes del teu rostre?

Vine a fer una informativa amb diagnòstic facial gratuït i deixa’t aconsellar. Contacta’ns

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies