Tel. 973 230 634 / Mòbil 688 36 73 26 (WHATSAPP)

Eliminar greix localitzat eficaçment

Mesoteràpia homeopàtica

A UNIMÈDIC utilitzem la mesoteràpia homeopàtica com el tractament clau injectable on descobriràs els beneficis naturals que t’ajudaran a eliminar aquelles zones on la cel·lulitis és difícil d’eliminar.  Ens permet potenciar els efectes dels nostres tractaments i obtenir uns resultats òptims i de millor qualitat per als nostres clients.

En què consisteix la tècnica de mesoteràpia?

La mesoteràpia homeopàtica consisteix en la introducció d’un principi actiu homeopàtic injectable per via subcutània o intradèrmica.

En la majoria de casos va associada a tractaments que han de ser realitzats sota un enfocament global, integral i individualitzat com una bona pauta alimentària, exercici físic, correcció d’hàbits, etc.

Per a tractar la cel·lulitis en zones corporals com glutis, cuixes, abdomen.., el més important és pautar una dieta adequada per evitar la retenció de líquids en el teixit cel·lular subcutani. Eliminant la retenció de líquids i  conjuntament introduint les substàncies homeopàtiques drenants, aconseguirem l’eliminació d’adipositats localitzades..

Mesoterapia homeopàtica corporal esquema zones

 

En quins casos estaria indicada la mesoteràpia?
Les indicacions de la mesoteràpia són moltes i variades. La indicació més freqüent per la seva alta incidència és la cel·lulitis sobretot en dones. Al ser un producte homeopàtica no té efectes secundaris

Altres indicacions serien la millora de la flacciditat, com a part dels protocols de tractament de les estries, acne…

Quins beneficis obtindràs amb la Mesoteràpia Corporal?
-Reducció de la cel·lulitis
-Reducció del volum localitzat.
-Reafirmació de la pell disminuint l’edema i la tendència a retenir líquids estimulant les fibres de col·lagen del teixit conjuntiu.

 

El protocol estàndard comprèn aproximadament 5 a 10 sessions de mesoteràpia, es recomana fer una sessió setmanal.

Quant duraran aquests resultats?

Els resultats de la mesoteràpia homeopàtica realment són duradors sobretot si es combinen amb una nutrició adequada. No obstant això, és recomanable fer sessions de manteniment regulars segons les indicacions de l’especialista.

Què et recomanarem després de cada sessió?
Evitar exposar-te a les radiacions solars o, bronzejar amb ultraviolats, com a mínim durant els primers 15 dies després de la sessió. Permet reprendre immediatament la teva activitat normal després de cada sessió.

Teràpies combinades
amb mesoteràpia homepàtica

A  UNIMÊDIC ens agrada personalitzar els nostres tractaments en funció de les necessitats de cada cos i de les expectatives de cada usuari. Per això creem les Teràpies Combinades on utilitzem la nostra aparatologia i tractaments amb producte per a potenciar els efectes i aconseguir uns millors resultats.

Complementant amb LpG Endermologie aconseguim remodelar integralment el cos ajudant al drenatge de les adipositats tractades afavorint la circulació. 

La potència de la cavitació per trencar els nòduls de greix molt localitzat es complementa molt bé amb la mesoteràpia homeopàtica amb el qual ajudarem a eliminar greix localitzat i accelerar el procès.  

Amb la pressoteràpia aconseguim facilitar el drenatge i l’eliminació dels adipòsits tractats que son dissolts i expulsats per l’orina.  

Informació Unimedic

No saps quin és el millor tractament
per a tu?

Primera visita informativa amb diagnòstic corporal gratuït.
Contacta'ns, només cal reservar una cita!

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies