Què és Bionutrilift ?

Avui dia no n’hi ha prou amb emplenar arrugues i donar volum, també cal recuperar les pells deshidratades i flàccides, que han perdut lluminositat, tonicitat i fermesa. La qualitat de la pell està prenent protagonisme i a qualsevol edat lluir-la hidratada, lluminosa i amb un color bonic és garantia de bellesa.

Bionutrilift és un nou tractament de rejoveniment facial que combina la tècnica de l’àcid hialurònic reticulat amb un compost denominat New celular – bionutrition (laboratoris Filorga) que conté 54 propietats revitalitzadores.

És uns dels protocols que més incideix en la bio estimulació cel·lular de la pell aconseguint crear col·lagen i elastina de manera totalment natural pel nostre propi organisme, aconseguint un efecte lífting sense cirurgia.

Revitalitza el teu rostre

Per les seves nombroses propietats està indicat per a tots tipus de pells i edats, principalment per aquells rostres que presentin símptomes a la cara com:

-Manca d’hidratació

-Prevenció dels primers signes de l’envelliment.

-Pell apagada i amb falta de lluminositat

-Foto envelliment

-flacciditat moderada

Informació Unimedic

Necessites consells
sobre com millorar
la teva pell?

Vine a fer una informativa amb diagnòstic facial gratuït i deixa’t aconsellar. Contacta’ns

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 362 376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies