Tractaments
amb Dra. Perez Lopera

Peelings químics

El peeling és un tractament que té com a objectiu millorar les alteracions que es produeixen en les capes superficials de la pell.

Es basa en una exfoliació controlada de la pell sota la influència de substàncies químiques com l’àcid glicòlic, l’àcid salicílic i/o els fenols Encara que també existeixen altres tipus de peelings com per exemple la dermoabrasió.

Depenent del poder del peeling químic, podem classificar-ho en superficial, mig profund i profund.

El nostre metge estètic t’aconsellarà quin tipus de peeling és el més adhient per la pell.

 

Mesoteràpia facial

Les vitamines 

Són una combinació d’àcid hialurònic, vitamines A, C i E, entre altres components, que doten a la pell de màxima hidratació i lluminositat a l’instant. El procediment és mínimament invasiu i indolor. 

Es realitzen unes microinjeccions en diferents punts del rostre per a reactivar el metabolisme biològic dels fibroblasts, fent que la pell recuperi gran part de la seva frescor. És un tractament de nutrició dèrmica que porta com a resultats una pell rejovenida, nodrida i lluminosa a l’instant.

Oferim diversos pacs combinats de vitamines / peelings /dermapen (llapis de micropunció no invasiu que ajuda a la penetració d’actius)

  • Vitamines + dermapen
  • Peeling superficial + vitamines
  • Pac de vitamines de 3+1 (una sessió de regal)
  • Pac de dermapen+ vitamines 3+1 (una sessió de regal)

 

Llavis

L’aplicació de l’àcid hialurònic és summament segura, perquè els seus efectes secundaris són gairebé nuls.

L’augment de llavis es fa respectant la seva forma, perquè això ajudarà al fet que s’aconsegueixi un efecte natural i no sigui tan impactant a la vista. A més d’utilitzar-lo per hidratar i donar volum, treballem també la zona peribucal per al codi de barres i també per a corregir formes no simètriques del llavi.

Es realitza en una sola sessió (de vegades és necessari una segona per repassar la zona) no requereix repòs mèdic ni suposa cap classe d’incapacitat per al pacient. Al contrari, podrà tornar a les seves activitats diàries després de sortir de la sessió.

Per a obtenir l’efecte desitjat en els llavis, en general, no serà necessària més d’una aplicació d’àcid hialurònic a l’any. La primera vegada potser dura de 6 a 8 mesos, però després l’efecte es manté més en el temps.

Aquest tipus de substància és una de les més naturals i acceptades per l’organisme, perquè és biocompatible i no genera cap efecte negatiu.

Així que si vols aplicar-te àcid hialurònic, només bastarà una o, com a màxim, dues sessions a l’any, perquè els teus llavis sempre llueixin atractius i naturals.

Abans i després àcid hialurònic llavis
Abans i després àcid hialurònic llavis

Exemple d’aplicació d’àcid hialurònic com a rejoveniment peribucal o, a la dreta, com a redensificació i correció en llavis més joves.  

Remodelació facial

-Biosestimulació/revitalització facial

Tractament realitzat amb la combinació d’àcid hislurònic+ vitamines.

-ELLANSÉ®

A mesura que la pell envellida perd les seves proteïnes estructurals (col·lagen i elastina), es torna laxa i comença a despenjar-se, la qual cosa contribueix a aquest aspecte cansat i envellit.

  • Descens en el nivell de col·lagen
  • Canvis en les característiques histològiques (distribució de les fibres de col·lagen)
  • Canvis en la ultraestructura (desorganització de la xarxa de col·lagen)
  • Fragmentació fibril·lar; el fibroblast ja no es pot enllaçar

Ellanse funciona de manera diferent i natural. Gràcies a les seves propietats úniques, no sols corregeix les arrugues i els plecs, sinó que també estimula la producció de col·lagen propi per a tractar realment les causes subjacents de l’envelliment facial, els efectes són graduals i duradors, donant-li una aparença juvenil natural.

Ellansé® aprofita la resposta natural de l’organisme per a estimular la formació del seu propi col·lagen.

Toxina botulínica

S’injecten petites quantitats de toxina botulínica a nivell de la musculatura que es desitja paralitzar, d’aquesta forma, el múscul queda relaxat i desapareix l’arruga en un període de 2 a 7 dies, donant la seva màxima expressió sobre les 2 setmanes.  

La durada aproximada serà de 3 a 6 mesos i anirà en relació a l’individu, expressivitat i ritme de vida. El tractament es realitzarà de forma ambulatòria, no es requereix proves d’al·lèrgia i es pot realitzar una vida normal després del tractament..

Fils tensors

Fils PDO (Fils de Polidioxanona) amb el qual es pot aconseguir un efecte lífting sense passar pel quiròfan. Això fa que s’evitin tots els inconvenients que comporta el quiròfan, com és la pròpia cirurgia, l’anestèsia, el postoperatori, les cicatrius, dolor, etc. A més, els fils tensors no són únicament efectius en l’aspecte exterior, sinó que s’encarreguen de fer que l’organisme comenci a produir col·lagen en majors quantitats en estimular la seva elaboració.

 

També es coneix a aquest tractament estètic com a fils tensors, fils espiculats tensors i, fins i tot, fils màgics. Dissenyat per a ser menys invasiu, pot reduir la flaccidesa al voltant de les galtes, la línia de la mandíbula i el coll més ràpidament i amb menys riscS’utilitzen fils especials durant aquest estirament facial per a mantenir discretament la pell i el teixit facial en el seu lloc després de la cirurgia. 

 

Si no s’afegeix res, pot durar al voltant de dos anys. I en teoria es podria tornar a realitzar el tractament. Però és millor no deixar que el procés es desgasti per si mateix. Si s’afegeixen uns quants fils cada 6 mesos, es reinicia la creació del tractament, es manté la densitat i s’evita començar de nou. Com és compatible amb l’àcid hialurònic, la mescla de tots dos a intervals pot fer retrocedir silenciosament la petjada del temps.

Rinoremodelació

La rinoremodelació és una tècnica no invasiva i amb un cost menor al de la rinoplàstia que s’ha convertit en tendència mundial a causa de la seva fàcil aplicació i la capacitat d’evitar un quiròfan. La seva funció és corregir petites irregularitats del nas en un procediment senzill, ràpid i totalment ambulatori. Aquest tractament medico-estètic és un dels procediments més realitzats en medicina estètica facial i consisteix a retocar certes parts del nas gràcies a la infiltració de material de farciment com l’àcid hialurònic o la hidroxiapatita càlcica, que són reabasorbibles. Encara que a vegades no es pugui aconseguir un canvi tan important com amb cirurgia, aquesta tècnica és capaç de corregir imperfeccions evitant el bisturí.

La rinomodelació ens permet corregir el cavallet o afinar l’aspecte del nas, aconseguint l’harmonia del rostre. També podem eliminar petites imperfeccions que es produeixen en la curvatura final del nas, aixecar la punta i fins i tot corregir petites desviacions del nas. En moltes ocasions acudeixen a la consulta pacients que tenen pensat realitzar-se una rinoplàstia quirúrgica a mitjà o llarg termini sol per a poder simular el resultat d’aquest tractament quirúrgic.

Remodelació corporal

En la mesoteràpia alopática el tractament es realitza amb substàncies altament eficaces per al tractament del greix, volums localitzats (cartutxeres, abdomen, etc) la circulació perifèrica i l’elasticitat de la pell, que són els símptomes essencials que apareixen en totes les cel·lulitis.

El tractament es realitza en vàries sessions segons evaluació  Realitzem p.e. pacs  d’estalvis de 5 sessions + 1 sessió de regal. 

Dietes proteinades

El Mètode PronoKal®, basat en la Dieta Proteinada, redueix la ingesta de greixos i sucres però, a diferència d’altres dietes, aporta la quantitat de proteïnes necessària per al funcionament de l’organisme i permet que la pèrdua de pes es realitzi a costa de la massa grassa. Aquesta característica, a més de la seva aplicació personalitzada sota supervisió mèdica, fa que el Mètode PronoKal® sigui un tractament de provada eficàcia i seguretat per a tractar el sobrepès i l’obesitat.

La dieta es realitza sempre sota seguiment de l’especialista

Acupuntura

Utilitzem l’acupuntura com a complement als tractaments medicoestètics que es realitzen. Bé, com a sessió de relaxació després d’un tractament amb mesoteràpia o com a complement estètic.

Informació Unimedic

Sabies què?

Després de cada tractament medicestètic facial apliquem 15 minuts de Màscara Led per rebaixar possibles vermellors de la pell.

Consulta per saber més de

Fotodinàmica: màscara led  Màscara Led

Informatives de diàgnostic amb doctora sense cost ni compromís. Concerta visita.

HORARI

De dilluns a divendres de 9.30h a 20.00h
Hores convingudes.

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Av. Rovira Roure, 24 altell B
25006 LLEIDA

MEDICINA ESTETICA
Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies