Tel. 973 230 634 / Mòbil 688 36 73 26 (WHATSAPP)

Quin és
el millor massatge per a mi?

Hem de tenir en compte que tots els cossos són diferents i depenen de l’anàlisi de cada cas farà falta un massatge estètic corporal o un altre.

Des d’Unimedic us fem un estudi personalitzat, per a escollir el massatge que millor et pugui anar millor.

Massatge limfàtic:

Si el teu problema està relacionat amb la retenció de líquids, possiblement un drenatge limfàtic sigui la solució. 

El drenatge limfàtic manual és una tècnica que es realitza amb les mans a través de moviments molt suaus (en contra del que es pensa), lents i repetitius que afavoreix la circulació de la limfa, millorant així quadres edematosos, inflamacions i retencions de líquids orgànics. 

El sistema limfàtic va lligat amb el sistema immunològic, per al que, aquest tipus de massatge, millora de manera general l’estat de salut i exerceix un paper molt beneficiós en el sistema nerviós, a més de tractar específicament diferents afeccions.

El massatge circulatori: 

T’ajuda a eliminar toxines, ja que millora l’intercanvi de nutrients i l’oxigenació, activant el rec sanguini. Aquest massatge per si sol és suficient per eliminar greix localitzat d’una manera efectiva, lligat amb el massatge limfàtic o conjuntament realitzat amb el de canyes de bambú o ventoses.

Per als problemes de cel·lulitis:

En aquest cas podem recomanar un massatge anticel·lulític, amb el que aconseguiràs trencar i mobilitzar els nòduls de greix acumulat a la vegada que enfortim la pell i evitem la flacciditat, aquest el podem realitzar juntament amb les canyes de bambú, que ens reactivarà els trastorns circulatoris a la vegada que combat la cel·lulitis remolejant la silueta i millorant l’elasticitat de la pell, al tractar-se d’un massatge suau molt específic, proporciona una relaxació física que ajuda a fluir l’energia amb el nostre cos.

Aquests tipus de massatge els pots realitzar un o dos cops a la setmana juntament amb uns bons hàbits saludables d’alimentació i esport .

Els massatges relaxants de tot el cos;

  • Relaxa el cos i la ment, promou la respiració profunda i elimina el sentiment d’ansietat.
  • Redueix i elimina dolors musculars, com nusos, tirons i contractures. Enforteix la circulació sanguínia i augmenta així l’oxigenació d’òrgans i teixits.
  • Millora el sistema nerviós.

 

Informació Unimedic

Consulta els nostres bons per a cada
especialitat de massatge

HORARI

Dilluns i divendres INTENSIU de 13.00h a 20.00h
Dimarts, dimecres i dijous
de 9.30h a 13.00h i de 16.00h a 20.00h
Dissabtes de 9.30h a 14.00h

TELÈFONS

FIXE: 973 230 634
MÒBIL: 688 36 2376 (WhatsApp)

LOCALITZACIÓ

Avgda. Rovira Roure, 24
25006 LLEIDA

Gencat-Departament de Salut

Centre autoritzat en medicina estètica,tractament làser, odontologia i nutrició per la Generalitat de Catalunya Núm. E25038371

Seme, Codinucat, Coec

Ultimate Laser, slu Privacitat i cookies